Βουγιας: με το νεο προεδρο θα αλλαξουν τα αρνητικα δημοσκοπικα στοιχεια

19:08 4/3/2012 - Πηγή: Fimotro
Αισιόδοξοι ότι στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα ανατρέψει τα αρνητικά γι αυτό συμπεράσματα των δημοσκοπήσεων δήλωσαν ο βουλευτής Σπύρος Βούγιας, ο Γιάννης Μίχας, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος και ο γραμματέας της Ν.Ε. Α΄Θεσσαλονίκης Χρήστος... Παπαστεργίου. "Ακόμα το ΠΑΣΟΚ δεν έχει εκλέξει το νέο του ηγέτη" επισήμανε ο κ. Βούγιας και πρόσθεσε: "Στις εκλογές,
με τον νέο ηγέτη, που κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, τα σημερινά αρνητικά δημοσκοπικά στοιχεία θα αλλάξουν και το ΠΑΣΟΚ θα πετύχει ένα πολύ καλό και αξιοπρεπές ποσοστό".
Σχετικά με τις συζητήσεις περί μετεκλογικής συνεργασίας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είπε "ας δούμε πρώτα τα αποτελέσματα των εκλογών και τότε τα κόμματα θα κάνουν το καθήκον τους"."Το ΠΑΣΟΚ θα είναι πρώτο κόμμα. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τις τάσεις αυτή τη στιγμή. Αυτά θα αλλάξουν και να είστε σίγουροι ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι πρώτο κόμμα", δήλωσε ο κ. Μίχας, ενώ σε ότι αφορά στα περί συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ τόνισε: "Ο κ. Πάγκαλος καλά κάνει και λέει ότι το πρώτο κόμμα ίσως να χρειαστεί να συνεργαστεί με το δεύτερο. Αφού θα είναι το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα πιστεύω ότι θα χρειαστεί η ΝΔ να ξανασυνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και μετεκλογικά"."Οι διαδικασίες των επόμενων ημερών και η εκλογή νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ θα σηματοδοτήσουν την ενότητα, το πρόγραμμα , τις δεσμεύσεις, την αναθεώρηση λανθασμένων πλευρών της πολιτικής του Κινήματος, ώστε στην πράξη οι δημοσκοπήσεις να ανατραπούν", τόνισε ο κ. Παπαστεργίου.Οι παραπάνω δηλώσεις έγιναν στο περιθώριο της νομαρχιακής συνέλευσης των οργανώσεων Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ σε ξενοδοχείο της πόλης, στην οποία συμμετείχαν ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης και οι βουλευτές Βασίλης Γερανίδης, Χρύσα Αράπογλου, Γιώργος Αρβανιτίδης και Εύα Καϊλή.Από κομματικά στελέχη υπήρξε αυτοκριτική και κριτική για την πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ τα δύο τελευταία χρόνια, τα δύο Μνημόνια και τα σκληρά μέτρα που ελήφθησαν.
Keywords
Τυχαία Θέματα