Ολα τα ονοματα που συζητιουνται για την ερτ

18:18 5/7/2012 - Πηγή: Fimotro

Γράφει ο "Κολλητός του Λάμπη"!
Νέες πληροφορίες κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες για την ΕΡΤ και φαίνεται από το ρεπορτάζ του Fimotro, ότι δεν είναι έξω από την πραγματικότητα. Πρόεδρος της εταιρείας, λέει το σενάριο, θα αναλάβει, αν λυθούν ορισμένα «τεχνικά» ζητήματα ο Ν. Σίμος, πρώην διευθυντής της...
Καθημερινής και του Ελ. Τύπου και σήμερα αναπληρωτής διευθυντής στο κανάλι της Βουλής.
Ένας άνθρωπος ηπίων τόνων και συνεργάσιμος με όλους. Ένα άνθρωπος που ξέρει από δημοσιογραφία και ξέρει να κρατάει ισορροπίες.
Ζήτημα υπάρχει πάντως, μια και ο Ε. Βενιζέλος πιέζει για δυο δικούς του ανθρώπους, ένας εκ των οποίων είναι ο πρώην διευθυντής της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας Γ. Βλαστάρης.
Ερώτημα υπάρχει ακόμα και για την θέση του γενικού διευθυντή Ειδήσεων, την οποία κατέχει σήμερα ο Β Μπίτσης, (ο οποίος πάντως κάνει προσπάθειες να μείνει, χωρίς όμως επιτυχία, αφού κάνεις δεν δέχεται να μείνει). Εδώ ακόμα το θέμα είναι ανοιχτό μια και τα ονόματα είναι τουλάχιστον τρία και εξαρτώνται πολλά και από άλλες επιλογές. Ανάμεσα στους πιο πιθανούς, ο Μ. Κοττάκης, αλλά και ο Γ. Κουβάρας.
Σίγουρα αναχωρεί ο Γ. Κογιάννης, σημερινός διευθυντής ειδήσεων, ο οποίος αποτελεί «κόκκινο πανί» όχι μόνο για την ΝΔ αλλά και για την ΔΗΜΑΡ, αλλά και μέρος του βενιζελικού ΠΑΣΟΚ. Για την θέση αυτή έχει προβάδισμα ο Π. Τρουπιώτης, αρχισυντάκτης σήμερα του ΑΠΕ που έχει εργαστεί και παλαιοτέρα και στην ΕΡΤ και σε ιδιωτικά κανάλια.
Η ΔΗΜΑΡ πιέζει για την αξιοποίηση του Κ. Σπυρόπουλου, παλαιού γεν. διευθυντή της ΕΤ1 και διευθυντή στον ΑΝΤ1 που σήμερα είναι στέλεχος τους ΣΚΑΙ. Φαίνεται όμως τα πράγματα να είναι δύσκολα.
Για εκπομπή συζητούνται τα ονόματα των Μπ. Παπαπαναγιώτου, παλαιού γνωρίμου της ΕΡΤ, αν αποφασίσει να φύγει από τον ΑΛΦΑ που είναι σήμερα παρουσιαστής εκπομπής, αλλά και δυο ακόμα στελεχών σήμερα ιδιωτικού καναλιού. Διευθυντής ενημερωτικών εκπομπών επιθυμεί να αναλάβει ο Γιάννης Πολίτης, που έχει σήμερα εκπομπή στην ΕΡΤ ενώ να μείνει στην θέση του επιθυμεί ο σημερινός διευθυντής συντάξεως Γιάννης Ευσταθίου, πρώην στέλεχος του ΑΛΦΑ
Για το ΑΠΕ, «παίζει» δυνατά το όνομα της Μαριάνας Πυργιώτη για τη θέση του προέδρου, αν και φαίνεται να υπάρχουν ακόμη ορισμένα ζητήματα για τα οποία πρέπει η ιδία να αποφασίσει. Στη χηρεύουσα θέση του διευθυντή ειδήσεων του ΑΠΕ υπάρχει ακόμα ερωτηματικό. Ένας εκ των ως σήμερα υποψήφιων, φαίνεται ότι κατευθύνεται στην ΕΡΤ, οπότε σε μια τέτοια περίπτωση θα αναζητηθεί άλλη λύση.
Πάντως, ήδη έχουν αρχίσει οι επαφές και στον πρώτο όροφο του Μαξίμου και σε γραφείο στη Βουλή.
Keywords
Τυχαία Θέματα