Ta σεβη του...

17:23 5/7/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
θα διαπιστώσατε κι εσείς φυσικά το αξιοσημείωτο γεγονός, ότι ο πρωθυπουργός Σαμαράς, πρώτα βρέθηκε με την Τρόικα, και μετά θα βρεθεί στη...
Βουλή των Ελλήνων. Θα έλεγε κανείς,ότι έπρεπε πρώτα να ''υποβάλλει τα σέβη του'' στους δανειστές μας και μετά να απευθυνθεί στον Ελληνικό λαό,για τις προγραμματικές του δηλώσεις.Οι οποίες απ' ότι λέγεται θα απέχουν πολύ, από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις.
Αυτό
πάντως είναι το λιγότερο, απ' όλα όσα έχουμε να αντιμετωπίσουμε σαν πολίτες αυτής τής χώρας,γιατί θα ήταν κανείς πολύ αφελής αν περίμενε να υλοποιήσει ο Σαμαράς όλα όσα υποσχέθηκε προεκλογικά. Θα υλοποιήσει αυτά που θα τού επιτρέψουν οι δανειστές μας και η φιλομνημονιακή του τακτική.
Οι οποίοι δανειστές μας, όπως δήλωσε ο νέος Υπουργός των Οικονομικών,τού υποσχέθηκαν - προσωπικά - ότι ''δε θα περάσει καλά στο επόμενο Eurogroup''. Όπως δεν περνάνε καλά και οι περισσότεροι Έλληνες αυτήν την περίοδο,αλλά αυτό είναι ένα θέμα που δεν πρόκειται να λυθεί στο κοντινό ή και στο μακρινό μέλλον.
Ο Σαμαράς τέλος,έχει μπροστά του την ανηφόρα τής υγείας του και τον κατήφορο τής χώρας. Καλείται να ανέβει επιτυχώς στην κορυφή της πρώτης και να μην φτάσει μέχρι το τέρμα του δεύτερου. Αν θα τα καταφέρει, θα το μάθουμε προσεχώς.
Ευχαριστώ...
Keywords
Τυχαία Θέματα