Η πυθια, οι χρησμοι, οι αετοι και οι νικητες στις εκλογες μαϊου!

16:15 14/2/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Μέσα σε ένα βαρύ κλίμα από οργή και θυμό του Ελληνικού λαού, καλείται ο Έλληνας πολίτης σε 3 περίπου μήνες να εκλέξει τους τοπικούς και περιφερειακούς άρχοντες, παράλληλα...
με τους Ευρωβουλευτές μας. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε, τόσους πολλούς υποψηφίους στην Αθήνα, αλλά και δυσκολία εξεύρεσης σε άλλους δήμους, και περιφέρειες, παρά το συνωστισμό προσώπων.

Και μέσα σε έναν κατεστραμμένο κοινωνικό ιστό, που τον μαστίζει η ανεργία η πείνα και εξαθλίωση, ένας ολόκληρος λαός, καλείται
να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης η άρνησης, στους προστάτες των κυβερνώντων, που αγωνίζονται να μας πείσουν ότι σύντομα θα φτάσουμε στην άκρη της Ερήμου, μετά από καταιγίδες και αμμοθύελλες που κόβουν την ανάσα!

Στη διαδρομή όμως βρέθηκαν και αντάρτες, που εγκατέλειψαν τη μάχη γιατί έβλεπαν ότι ο πόλεμος ήταν χαμένος, και αποχώρησαν από το καραβάνι η τους διέγραψε, ο βασιλιάς της ερήμου λόγω κακής συμπεριφοράς.. Το θέμα των υποψηφίων και τα κόμματα που τους στηρίζουν θα απασχολούν για αρκετό καιρό την επικαιρότητα. Η υποσχεσιολογία και ο Μαυρογιαλουρισμός, θα είναι σε νεωτεριστική έξαρση. Συσκέψεις επί συσκέψεων για κάτι καινούργιο και δυνατό. Μνημονιακοί ,αντιμνημονιακοί. Ανταρσία και αντάρτες σε όλους τους συνδυασμούς και παρατάξεις. Ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρχε μια τόσο ρευστή και ανώμαλη κατάσταση. Κοινώς, όλα έχουν γίνει «Μύλος»

Σίγουρα, μέσα στον πόνο και τη θλίψη μας, δεν θα πλήξουμε. Τα όσα θα ακούγονται, από τα στόματα των ενδιαφερομένων-κυρίως κυβερνητικών υποψηφίων, θα μας ανεβάζουν συνεχώς την πίεση(!). Όχι το γέλιο της αρκούδας θα πέσει, αλλά του «Αρκούδου» με τα αρκουδάκια του!!!

Μέσα σε αυτό το «ειδυλλιακό» κλίμα αποφάσισα και εγώ πέρα από δημοσκοπήσεις, εκτιμήσεις και αστρολογικές προβλέψεις, να πάω μέχρι τους Δελφούς και με τη βοήθεια της Πυθίας να μου δώσει συμβουλές και προβλέψεις, να σας τις μεταφέρω, ακολουθώντας όλους τους κανόνες.... «συνωμοσίας».

Στους πρόποδες του Παρνασσού, στο φυσικό τοπίο ανάμεσα στους θεόρατους βράχους, τις Φαιδριάδες, βρίσκεται το μαντείο της αρχαίας Ελλάδας. Οι Δελφοί ήταν ο ομφαλός της γης. σύμφωνα με τη μυθολογία. Οι δύο αετοί που έστειλε ο Δίας έναν προς Ανατολή και έναν προς Δύση για να βρει το κέντρο του κόσμου, συναντήθηκαν στους Δελφούς. Εκεί λοιπόν, και για πολλούς αιώνες βρισκόταν το πνευματικό και θρησκευτικό κέντρο και σύμβολο της ενότητας του αρχαίου ελληνισμού.

Εκεί που η φύση αγκαλιάζει την ιστορία το μύθο και την ομορφιά, σμίλεψε με το δικό της τρόπο το πέρασμα των χρόνων ξετυλίγοντας το κουβάρι στους επισκέπτες και «θεοπρόπες»με οδηγό την πρωθιέρεια (Πυθία) του Δία, δίνοντας τους δικούς της χρησμούς και προβλέψεις. Ακολουθώντας πιστά τους «κανόνες»της παράδοσης, πέρασα από την Κασταλία πηγή, και προσέφερα το κατσίκι, θυσία στον Απόλλωνα όπως προστάζει ο μύθος. Η Πυθία πριν δώσει χρησμούς και προβλέψεις, ζήτησε, αντί των δύο αετών, να φύγουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις Σαμαράς-Βενιζέλος, μόλις επιστρέψει από το Άγιον Όρος που θα πρέπει να επισκεφθεί και ο Βενιζέλος, για να εξιχνιάσει την ψυχή του(!).

Την ημέρα των εκλογών, να συναντηθούν όπου και αν βρίσκονται, σε μέρος, χώρο και το χρόνο που θα ορίσει η ίδια, για να τους ανακοινώσει τη χρησμοδοσία....! και το πολιτικό τους μέλλον!!! Πέρα από τους «ιερείς» που συμμετέχουν με συμβουλές στο τελετουργικό του Μαντείου, θα συμμετέχει και ένας κοινός... Θνητός για πρώτη φορά! Ο Αλέξης Τσίπρας!

Μέχρι τότε, δεν μπορώ να κάνω αποκαλύψεις γιατί θα είναι σε συνεχή «έκσταση» στο άδυτον! Αλλά θα ενημερώνομαι σε τακτά χρονικά διαστήματα για την καταστασή τους, την πορεία τους και όλες τις πολιτικές εξελίξεις. Σύντομα θα έχουμε τα πρώτους χρησμούς από την Πυθία. Υπομονή!
Keywords
Τυχαία Θέματα