Προτασεις για να γιορτασετε τον αγ.βαλεντινο...

16:15 14/2/2014 - Πηγή: Fimotro
Η Dee Dee Βridgewater γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο στο Gazarte
Η ντίβα της jazz Dee Dee Bridgewater αφού τελειώσε με τις παραστάσεις της στο Broadway όπου υποδύθηκε την Billie Holiday, επιστρέφει στην σκηνή του Gazarte ...
για να γιορτάζει παρέα με το αθηναϊκό κοινό τον Άγιο Βαλεντίνο.
Η νικήτρια των Grammy και Tony Awards έρχεται στην Αθήνα να παρουσιάσει τα πιο ερωτικά τραγούδια-από δύο διαφορετικά άλμπουμ- το “Midnight Sun” (2011) και το “Eleanora Fagan (1915-1959): To Billie with Love from Dee Dee Bridgewater’’ που κυκλοφόρησε το 2009 ως αφιέρωμα στη θρυλική Billie Holiday και απέσπασε ένα ακόμη βραβείο Grammy το 2011.

Gazarte, ΄Ωρα: 22:00, Τιμή: από 20 έως 55 ευρώ.

O Mιχάλης Ρακιντζής στο Gagarin
O τραγουδιστής που συνέδεσε το όνομα του με την ελληνική ποπ μουσική της δεκατίας του '80 και του '90 επιστρέφει στο Gagarin205 για μια μεγάλη συναυλία. Ο Μιχάλης Ρακιντζής επιλέγει να μας ταξιδέψει πίσω στον χρόνο, ερμηνεύοντας τα all time classic κομμάτια της προσωπικής του δισκογραφίας καθώς επίσης και ωραίες διασκευές.

Gagarin 205 Live Music Space, Λιοσιών 205, Τηλ: 2114112500, Τιμή εισιτηρίου: 8€ προπώληση,10€ ταμείο

Σημεία προπώλησης: Θέατρο Ακροπόλ (Ιπποκράτους 9-11, Τηλ.: 2103643700)
Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου & viva.gr

Ο Χρήστος Δάντης στον Ρυθμό
«Ηλεκτρικός έρωτας» είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης του Χρήστου Δάντη που θα γιορτάσει τον Άγιο Βαλεντίνο από τη σκηνή του Ρυθμού. Μέσα σε τρεις ώρες, ο γνωστός τραγουδοποιός θα μας ταξιδέψει στους σημαντικότερους σταθμούς της 20χρονης διαδρομής του: από τα παλαιότερα τραγούδια «Πάει η αγάπη μου», «Κάποιος σ’ αγαπάει» και «Ψάξε με» μέχρι τα πιο πρόσφατα «Μοναξιά μου για πες» και «Μια φορά και έναν καιρό». Μαζί του θα είναι οι : Μαρίνα Λουκά, Λευτέρης Παπαμαλλής, Κώστας Φοίτος, Πέτρος Βασιλειάδης, Βασίλης Τσάχρας, Νίκος Μπονέλης.

Ρυθμός Stage, Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη, Τηλέφωνο: 210 9750060, www.rythmosstage.gr ,Ώρα έναρξης: 22.30, Είσοδος: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Los Erόticos στον Παρνασσό
Το πάθος συναντάει το λυρισμό στη μουσική παράσταση Los Erόticos, που θα παρουσιάσει ο Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός. Οπερα , καντσονέττες, φλαμένγκο, από τις υπέροχες φωνές της Τάνυας Νικολούδη και του Ντίνου Καλύβα, με το μουσικό άγγιγμα του Μιχάλη Νικολούδη θα πλημμυρίσουν την αίθουσα του φιλολογικού συλλόγου «Παρνασσός».

Ώρα: 20:30, Ωρα προσέλευσης 20:00, Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ, Πληροφορίες: Τηλ.: 210-3221917

Ερωτικές Ιστορίες στο Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης
Η Lamia Bedioui μας αφηγείται ερωτικές ιστορίες του αραβικού κόσμου που υμνούν το πάθος, την ηδονή των αισθήσεων και την ερωτική επιθυμία, με μία ποιητική χροιά από κείμενα Αράβων ποιητών των 13ου - 16ου αιώνα. Την συνοδεύει η Λουκία Κωνσταντάτου με το κανονάκι της.

Μουσείο Μπενάκη – Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης, Αγ. Ασωμάτων 22 & Διπύλου 12, Κεραμεικός, τηλ. 210-3251311, ΄Ωρα: 21.00, Είσοδος 8 ευρώ.

Tο 80's party της Πωλίνας και του Κώστα Μπίγαλη
«Ο παλιός είναι αλλιώς» είναι το μότο του Κώστα Μπίγαλη και της Πωλίνας, που παρουσιάζουν στο Κύτταρο ένα party βγαλμένο από τα παλιά. Θα γυρίσουν τον χρόνο τρεις δεκαετίες πίσω στα ξέφρενα 80s, και θα μας παρασύρουν στις μεγάλες επιτυχίες τους. Θα ακουστούν αγαπημένα τραγούδια της ποπ αλλά και hits από την προσωπική δισκογραφία των δύο τραγουδιστών όπως το «Ροζ Μπικίνι», «Για τρέλες στις Σευχέλλες» και «Push ups» της Πωλίνας και «Μικρή μου Μέλισσα», «Η κόρη του περιπτερά» και «Στου Αιγαίου τα Μπλουζ» του Κώστα Μπίγαλη.

Κύτταρο, Ηπείρου 48 και Αχαρνών, Τηλ: 2108224134, Ώρα: 22.00, Τιμή: 10 ευρώ Προπώληση: www.123tickets.gr

Θέατρο

Ερωτικό φλαμένκο στην «Δέσποινις Τζούλια»
Η ομάδα χορού flamenco Arroyo Nuevo παρουσιάζει στον χώρο της σχολής της στον Κεραμεικό το έργο του August Strindberg, «Δεσποινίς Τζούλια», σε χορογραφία και σκηνοθεσία Σταύρου Λίτινα. Το έργο ανεβαίνει για πρώτη φορά με flamenco. Ο χορογράφος και σκηνοθέτης της παράστασης, Σταύρος Λίτινας, αναφέρει χαρακτηριστικά, «…αναζητώ την αιτία που κινεί τα σώματα πριν ακόμη αρθρωθεί ο λόγος. Ψάχνω το βαθύτερο λόγο, τον φυσικό, και τον χρησιμοποιώ ως υλικό, θέτοντας τον άλλο, τον επεξηγηματικό, σε κατάσταση σιωπής». Στον ρόλο της δεσποινίδος Τζούλια η Εύα Παρασκευοπούλου. Τον υπηρέτη Ζαν ενσαρκώνει ο χορογράφος και σκηνοθέτης της παράστασης Σταύρος Λίτινας και τη μαγείρισσα Κριστίν η Αλίνα Αναστασιάδη

Μ. Αλεξάνδρου 128, Κεραμεικός, Τηλ: 210 34 69 575, Ώρα: 21.30, τηλ. κρατήσεων: 210 34 69 575

«Σκηνές από έναν γάμο» με τον Δάνη Κατρανίδη και την Παναγιώτα Βλαντή
Πρεμιέρα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου κάνουν ο Δάνης Κατρανίδης και η Παναγιώτα Βλαντή που παρουσιάζουν το το αριστούργημα του Σουηδού σκηνοθέτη «Σκηνές από έναν γάμο» σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι και μουσική σύνθεση του Σταμάτη Κραουνάκη.
Το θέατρο του Δάνη Κατρανίδη «ΠΟΛΗ» τιμά το «Έτος Ίνγκμαρ Μπέργκμαν» και παρουσιάζει τοέργο που μιλά για ένα ζευγάρι (Γιόχαν και η Μαριάννα) μορφωμένων αστών, που ζουν έναν ήρεμο και καθ’ όλα τακτοποιημένο γάμο. Όλα αλλάζουν όταν ο Γιόχαν αποκαλύπτει στην Μαριάννα ότι είναι ερωτευμένος με μια νεότερη γυναίκα.

ΠΟΛΗ θέατρο, Φωκαίας 4 κ Αριστοτέλους 87, Πλ. Βικτωρίας, (δίπλα στον ηλεκτρικό σταθμό)
Κρατήσεις: 211 18 28 900, Τιμές: 10, 15 και 20 ευρώ.

O Caveman «τα σπάει» για τον Άγιο Βαλεντίνο
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης... ως άλλος άνθρωπος των σπηλαίων γιορτάζει με ιδιαίτερη λαμπρότητα τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την cavewoman του! Αναλογίζεται γιατί οι πολιτισμένοι άνθρωποι έχουν μόνο μία μέρα για να τιμούν τη σχέση και την αγάπη των ζευγαριών, και γιατί, τη στιγμή που ο ίδιος παραμένει ερωτευμένος για τόσους αιώνες, οι σύγχρονοι άνθρωποι μετά από μικρό χρονικό διάστημα αλλάζουν ρότα;

Coronet, Φρύνης 11 και Υμηττού, Παγκράτι, τηλέφωνα : 210 – 7012123 και 210 – 7012511
www.coronet.gr.

Σινεμά

«Μια Χειμωνιάτικη Ιστορία» με τον Colin Farrell
Ιδανική επιλογή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η ταινία «Μία χειμωνιάτικη ιστορία» με πρωταγωνιστές τον Colin Farrell και την Jesica Brown Findlay. Στην ταινία, που σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του βραβευμένου με Όσκαρ σεναριογράφου Akiva Goldsman (A Beautiful Mind) και βασίζεται στο μυθιστόρημα του Mark Helprin, ξετυλίγεται μία ρομαντική ιστορία αγάπης που καλύπτει περισσότερο από έναν αιώνα. Με φόντο τη μυθική Νέα Υόρκη, η ταινία μιλά για θαύματα, ανεκπλήρωτες αγάπες και την αιώνια μάχη μεταξύ του καλού και του κακού. Παίζουν επίσης: οι Jennifer Connelly, William Hart και Russell Crow.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Άγιος Βαλεντίνος, gagarin 205, seven spots, push ups, ίνγκμαρ μπέργκμαν, βλαδίμηρος κυριακίδης, colin farrell, jennifer connelly, jazz, gazarte, αθηνα, love, ποπ, time, classic, gagarin, live, music, space, τηλ, θεατρο, viva, stage, παρνασσος, οπερα, ωρα, lamia, party, κύτταρο, ροζ, push, ups, μπλουζ, nuevo, τζουλια, ηλεκτρικος, caveman, υμηττού, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, beautiful, νέα, jennifer, william, russell, crow, protothema, τζουλια αλεξανδρατου, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, τζουλια αλεξανδρατου 2012, βικυ σταματη, σταυροι, νίκος αναστασιάδης, αλλαγη ωρας 2013, θεατρο ακροπολ, μιλα, βλαδίμηρος κυριακίδης, αγιου βαλεντινου, lamia, γυναικα, ηδονη, θαυματα, μουσικη, παπασωτηριου, τηλεφωνο, τραγουδια, ωρα, music, time, αγαπη, ανθρωπος, δαντης, διαστημα, ευα, αιθουσα, ευρω, επιθυμια, ερχεται, ηλιουπολη, κύτταρο, λουκια, λογο, μικρο, μοτο, μπενακη, μπυρα, μυθιστορημα, νεα υορκη, ομαδα, ονομα, οπερα, παθος, ποπ, πρωταγωνιστες, ρακιντζης, ρολο, σκηνοθεσια, τιμη, τηλ, τιτλος, υμηττού, φυσικο, φοντο, φορα, χρηστος, ωρες, αιωνες, ακροπολ, beautiful, caveman, classic, colin farrell, crow, love, gazarte, γιορτη, jazz, jennifer connelly, jennifer, κειμενα, χροια, κωστας, nuevo, πληροφοριες, protothema, party, russell, seven spots, σκηνη, space, stage, σωματα, υλικο, viva, william, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα