''δε θα στηριξουμε σακελλαριδη και δουρου''...

17:27 21/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Πρόσκληση καταψήφισης των υποψηφίων που προέρχονται τόσο από το κυβερνητικό στρατόπεδο όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε σήμερα το πρωί, ...
στη διακαναλική της συνέντευξη, η ηγεσία του κόμματος της Χρυσής Αυγής.

Με τη φράση «δεν ψηφίζουμε εκείνους που δημιούργησαν και στήριξαν τη σκευωρία της Χρυσής Αυγής» και «δεν θεωρούμε τους ψηφοφόρους μας ως πρόβατα», ο εκπρόσωπος του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης,
κάλεσε σε καταψήφιση και των υποψηφίων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και αυτό, παρά το πρόσφατο άνοιγμα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Ηλίας Κσαιδιάρης ανέφερε πως «τόσο ο κ. Σακελλαρίδης όσο και η κυρία Δούρου στήριξαν τις παράνομες προφυλακίσεις στελεχών, αλλά και του αρχηγού μας».

Ο κ. Κασιδιάρης και οι κ.κ. Ηλίας Παναγιώρατος και Ελένη Ζαρούλια υποστήριξαν πως στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση υπήρξαν κρούσματα νοθείας εις βάρος του κόμματος τους.

«Στο 1022 εκλογικό τμήμα ο αντιπρόσωπός μας ανέφερε πως λάβαμε 77 ψήφους και το υπουργείο μας έδωσε μολις 36. Στο 406ο τμήμα είχαμε αναφορά για 44 ψήφους και τελικά δόθηκαν 21. Έχουμε ήδη προσφύγει και στην επαναμέτρηση των ακυρωμένων ψηφοδελτίων θα φανεί η αλήθεια» τόνισαν οι εκπρόσωποι του κόμματος.

Παράλληλα, υπογράμμισαν πως έχει υπάρξει άνοιγμα προς τη Ρωσία, σε συνάντηση μάλιστα που πραγματοποίησε η κυρία Ζαρούλια και ο κ. Ματθαιόπουλος με το σύμβουλο του Βλαντιμίρ Πούτιν στη Μόσχα, κ. Ντούγκιν, ενώ ερωτηθείς ο κ. Κασιδιάρης για την ομάδα στην Ευρωβουλή, στην οποία το κόμμα της Χρυσής Αυγής θα τοποθετηθεί, ανέφερε πως τον εκφράζουν οι πρόσφατες θέσεις του κ. Ζαν Μαρί Λεπέν.

Υποστήριξε ακόμη πως, «με την εκλογή μας στην Ευρωβουλή θα γίνει διαβούλευση με τα άλλα συγγενή κόμματα για το τι Ευρώπη θέλουμε, όπου η Χρυσή Αυγή θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο».

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι του κόμματος αναφέρθηκαν στην ποιοτική στροφή ως προς τα στελέχη που απαρτίζουν το ευρωψηφοδέλτιό τους, στο πρόγραμμα κατά της υπογεννητικότητας που το κόμμα εισηγείται, ενώ κατήγγειλαν και τον αποκλεισμό των θέσεων του κόμματος από τα ΜΜΕ.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα