''η χα στηριζει τον υποψηφιο της νδ''...

17:27 21/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Αυτοδιαψεύστηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας της «Ελληνικής Αυγής» Χρήστος Ρήγας, για το τι θα πράξει το ακροδεξιό κόμμα της Χρυσής Αυγής...
κατά τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ενώ το πρωί της Τρίτης, μιλώντας στην εκπομπή
του Νίκου Ξανάλατου στον Max Fm της Πάτρας, ο ίδιος δήλωσε πως η παράταξή του στηρίζει ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής τον Κώστα Χριστόπουλο (ανεξάρτητος που προέρχεται από τη ΝΔ) στο δήμο Πατρέων και τον Ανδρέα Κατσανιώτη (τον οποίο στηρίζει η ΝΔ) στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στη συνέχεια τα... «μάζεψε».

Το μεσημέρι με γραπτή του δήλωση, έσπευσε να αυτοδιαψευστεί. «Οι εκπρόσωποι του μνημονιακού κατεστημένου που με τον πιο άθλιο και παράνομο τρόπο καταδίωξαν την Χρυσή Αυγή, της συστημικής αριστεράς που έγιναν ουρά του καθεστώτος, δεν πρόκειται να λάβουν καμία στήριξη από τους φίλους του Κινήματός μας. Οι κακοήθεις διαδόσεις διαφόρων ΜΜΕ στοχεύουν μόνο στον αποπροσανατολισμό του εκλογικού σώματος και είναι καταδικαστέες» αναφέρει ο ίδιος συγκεκριμένα στη δήλωση του, που αναρτήθηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγης.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα