''μονομαχια'' τζαβελλα - παπαδημουλη για τις ευρωεκλογες...

16:27 21/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκη Τζαβέλλα και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, «μονομάχησαν» στον αέρα του Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ...
για τις ευρωεκλογές.
«Ένας πρωθυπουργός που εφάρμοσε πολιτικές που αύξησαν τους ανέργους κατά 1 εκατ. έταξε με χιλιάδες θα προεκλογικά, 500.000
θέσεις εργασίας. Αυτός δεν ήταν Σαμαράς, ήταν ΘΑμαράς και μου θύμισε τις μέρες του Ζαππείου», σχολίασε αρχικά ο κ. Παπαδημούλης και συνέχισε:
«Θα ήθελα όλα αυτά να τα συζητούσαν ο Σαμαράς με τον Τσίπρα μπροστά στον Ελληνικό λαό, αλλά όταν του το ζητήσαμε, το αρνήθηκε».
«Το δόγμα Μέρκελ οδηγεί και την ίδια την Ευρώπη σε διαλυτική κρίση», πρόσθεσε.
«Έχουμε από την αξιωματική αντιπολίτευση μια συνεχή καταγγελτική πολιτική η οποία είναι πολύ αόριστη. Αν δεν γίνουν επενδύσεις δεν πρόκειται να καταπολεμήσουμε την ανεργία. Το πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί, είναι αν συνεχίσει η αξιωματική αντιπολίτευση να απειλεί κάθε επενδυτή, δεν θα συνεχίσουν να επενδύουν. Ο κόσμος θέλει δουλειά», απάντησε αρχικά η κ. Τζαβέλλα και συνέχισε:
«Το κράτος μας τελείωσε. Δεν μπορεί να θρέψει πλέον κόσμο. Κάθε σοβαρή κυβέρνηση οφείλει να παρουσιάσει το αναπτυξιακό της πρόγραμμα. Είναι προς τιμήν του κ. Σαμαρά που το παρουσίασε».
«Έπρεπε να γίνουν ορισμένες διαρθρωτικές στο πρόγραμμά μας. Να ξέρουμε ότι βρισκόμαστε σε σταθερότητα. Σε αυτή τη χώρα υποφέραμε από εξαγγελίες 5ετούς προγραμμάτων ανάπτυξης τα οποία δεν εφαρμόστηκαν», πρόσθεσε.
Πηγή : enikos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα