Το (πιο) μεγαλο ψεμα του αντωνη

16:16 21/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
θα είμαι πολύ σύντομος. Ο Αντώνης ΘΑμαράς ανάμεσα στ' άλλα υποσχέθηκε χθες παρουσιάζοντας τον ''Αναπτυξιακό του Πλάνο'' για την Ελλάδα, ενιαίο ΦΠΑ 12% για όλα τα είδη. Μόνο που: "However Directive 2006/112 requires...
Member states to have a minimum standard rate of VAT of 15% and one or two reduced rates not to be below 5%.", (δες εδώ κι εδώ)
.

Τι πάει να πει αυτή η Αγγλική πρόταση; Ότι τα μέλη της Ε.Ε. με την οδηγία 112 του 2006, απαγορεύεται να έχουν ενιαίο ΦΠΑ κάτω του 15%. Ο εθισμένος στα μεγάλα ψέμματα όμως πρωθυπουργός μας, μάς θεωρεί ηλίθιους κι αγράμματους κι εύκολα μας σερβίρει ότι μακακία του κατέβει στο κεφάλι.

Ε, λοιπόν φτάνει. Κι ελπίζω διαβάζοντας το Fimotro, να ξεστραβωθούν και τ' άλλα μέσα ενημέρωση και ν' ασχοληθούν με το Μεγάλο Ψέμα του Αντώνη.

Y.Γ. Το μόνο μέρος στην Ελλάδα, μαζί και καμία δεκαριά ακόμα περιοχές της Ευρώπης, που εξαιρείται από την οδηγία αυτή της Ε.Ε. είναι το Άγιο Όρος, μήπως ο Αντώνιος σκοπεύει σύντομα να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να μονάσει εκεί και μπερδεύτηκε στην εξαγγελία του;

Ευχαριστώ
Keywords
Τυχαία Θέματα