«ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ #GREEKREVOLUTION

Δήλωση σχετικά με τον χθεσινοβραδινό αποκλεισμό της Βουλής από πολίτες έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Φίλιππος Πετσάλνικος.
"Με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα, κατά τα οποία ορισμένοι επιχείρησαν τον αποκλεισμό της Βουλής των Ελλήνων, οφείλω
να υπογραμμίσω τους κινδύνους που ενέχουν τέτοια φαινόμενα για την ίδια τη Δημοκρατία μας", αναφέρει ο Φίλιππος Πετσάλνικος.
συλλήβδην απαξίωση θεσμών και προσώπων υπονομεύει τον Κοινοβουλευτισμό, ο οποίος αποτελεί εγγύηση που κατακτήθηκε με αγώνες και θυσίες από τον Ελληνικό λαό" σημειώνει και καταλήγει στη δήλωσή του: "Η ιστορία έχει δείξει ότι γενικευμένο κλίμα απόρριψης της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, όπου αυτό εκδηλώθηκε, είχε τραγικές συνέπειες για το λαό".

ΡΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ...
ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ,ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΠΟΥΛΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΤΣΑΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;
ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ/ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΣΜΟΥΣ.

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΑΤΑΚΑ...ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ.

ΤΕΛΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΉ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ.
ΠΡΕΖΑ TV
1-6-2011
Keywords
Τυχαία Θέματα