ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ: Διοικητής Κεντρικής Τράπεζας Νότιας Αφρικής Τζιλ Μέρκους: "Η ελληνική κρίση χρέους απειλεί την παγκόσμια οικονομία"

ΓΙ 'ΑΥΤΟ "ΧΤΥΠΑΝΕ" ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ!!!


Διοικητής Κεντρικής Τράπεζας Νότιας Αφρικής Τζιλ Μέρκους: "Η ελληνική κρίση χρέους απειλεί την παγκόσμια οικονομία" .....

Παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό τρόμο προκαλεί μια πιθανή Ελληνική κατάρρευση...Η κρίση χρέους της Ελλάδας "επιδεινώνεται με ανησυχητικό ρυθμό"
και μπορεί να υπονομεύσει, αν δεν περιοριστεί, την ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας, δήλωσε η... διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Νότιας Αφρικής Τζιλ Μέρκους, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg. "Αν και κάποια μορφή αναδιάρθρωσης του χρέους φαίνεται αναπόφευκτη και ορισμένοι θα έλεγαν ότι έχει καθυστερήσει, η επίπτωση στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα θα είναι σημαντική", δήλωσε η Διοικητής σε δημοσιογράφους στο Γιοχάνεσμπουργκ, προσθέτοντας ότι το κρατικός χρέος της Ελλάδας, της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας αποτελεί σημαντικό ποσοστό των ισολογισμών γερμανικών και γαλλικών τραπεζών.

"Μία αποτυχία στον περιορισμό των συστημικών προβλημάτων μπορεί να έχει επιπτώσεις για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα όχι μόνο των ευρωπαϊκών οικονομιών, αλλά γενικά της παγκόσμιας οικονομίας", δήλωσε η κυρία Μέρκους.

http://greeknation.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα