ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ #GREEKREVOLUTION

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΠΩΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ... ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ  ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ...Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ "ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ" ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ...

Αν κάτι θα βοηθούσε, πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος - συνδέοντας τις δηλώσεις αυτές με τα όσα έγιναν χθες το βράδυ στη Βουλή - θα ήταν η ομαλή προσέλευση
και αποχώρηση των βουλευτών και δήλωσε εξόχως ταπεινωμένος και εξοργισμένος, ως Έλληνας πολίτης, βλέποντας τους βουλευτές να αποχωρούν από τον Εθνικό Κήπο.

    Κάποιοι, τόνισε ο κ. Πάγκαλος, θα έπρεπε να έχουν την ευθύνη γι' αυτά που γίνονται, επιρρίπτοντας, εμμέσως αλλά σαφέστατα, την ευθύνη αυτή στους "διοργανωτές".

    Πρόσθεσε ότι η εντύπωση ήταν ότι αυτό που γίνεται στο Σύνταγμα είναι κάτι ανωτάτου επιπέδου, αλλά έφερε τη χθεσινή 'παραφυάδα', η οποία πρέπει να αποδοκιμαστεί. Αλλιώς θα μπαίνουμε στη Βουλή ελεγχόμενοι από αυτούς που θα είναι στην πόρτα και θα επιτρέπουν την είσοδο σε όποιον βουλευτή τους αρέσει, είπε.

    Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα