Βενιζέλος: Τελείωσε ο πολιτικός σας χρόνος

16:12 8/3/2018 - Πηγή: Antinews

Η κυβέρνηση εξαπατά την ελληνική κοινωνία και παρεμποδίζει κάθε προσπάθεια για έρευνα σε ό,τι αφορά τις δεδομένες πράξεις και παραλείψεις των τριών υπουργών της, υπογράμμισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

"Τελείωσε ο πολιτικός σας χρόνος. Ετοιμάζεστε για τη βρώμικη δική σας έξοδο από την εξουσία" υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος,

εξαπολύοντας εφ' όλης της ύλης επίθεση προς την κυβέρνηση. "Επιχειρείτε πόλωση και διχασμό ως υποκατάστατο για την πραγματικότητα" είπε.

Ο ίδιος επισήμανε ότι η σημερινή συζήτηση επί της προτάσεως της ΝΔ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τους υπουργούς Υγείας των υπουργών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι θεσμικού και αποδεικτικού χαρακτήρα. "Η πρόταση θα απορριφθεί με τις δεδομένες ψήφους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τις δεδομένες πράξεις και παραλείψεις των 3 υπουργών" είπε.

Η κυβέρνηση όμως αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι εξαπατά την ελληνική κοινωνία, αφού παρεμποδίζει κάθε προσπάθεια για έρευνα, τόνισε.

Όπως είπε, η πλειοψηφία "προστάτευσε με δικονομικά τεχνάσματα τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, ενώ αρνείται κάθε έρευνα για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας και την κλήση πρωταγωνιστών της στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής παραβιάζοντας κατάφωρα ένα από τα ελάχιστα δικαιώματα της μειοψηφίας.

"Η κυβέρνηση καθοδήγησε και οργάνωσε τη σκευωρία κατά 10 πολιτικών προσώπων όχι τυχαίων" υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος. "Τα πρόσωπα αυτά εκφράζουν τη φιλοευρωπαϊκή αντιπολίτευση, το κύρος Δικαιοσύνης και συμβολίζουν τον αγώνα που έγινε το 2010-2015 να σταθεί η πατρίδα όρθια. Είμαστε οι αντίπαλοι των μεγάλων ψεμάτων που σας έφεραν στην εξουσία" τόνισε.

Αναφερόμενος στις εργασίες της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της Novartis επέμεινε στην κλήση των μαρτύρων, τους οποίους χαρακτήρισε "ανώνυμους άγνωστους και σιωπηλούς όπως οι καταδότες της Ιεράς Εξέτασης". Ενώ ταυτόχρονα καταλόγισε "δολιότητες με προβιά αφέλειας" όσα γίνονται στην προανακριτική.

Όποιος κλείνει με νομικίστικες δικαιολογίες δεν θέλει έρευνα, σημείωσε.

Εμείς θέλουμε έρευνα και για τα παραγεγραμμένα, είναι έωλο το οικοδόμημα της σκευωρίας, ευτελίζετε τη Δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της, ευτυχώς ανθίσταται η πλειοψηφία, ανέφερε και ονομάτισε τις "αδιανόητες παρεμβάσεις" της συμβούλου του Πρωθυπουργού.

Σε ό,τι αφορά το αφήγημα της καθαρής εξόδου, είπε ότι το νέο Μνημόνιο υπάρχει, ήδη "εσείς το έχετε υπογράψει ήδη".

capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα