Ψηφοθηρικές μπαρούφες... περί ασφάλειας

16:12 8/3/2018 - Πηγή: Antinews

«Είναι καθήκον μας, κάθε πολίτης αυτής της χώρας, όπου και αν βρίσκεται, να νιώθει ασφαλής και προστατευμένος απέναντι σε κάθε μορφής κίνδυνο».

Αυτά τα είπε χθες από τη Φυλή που πήγε για πρώτη φορά στη ζωή του ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι προφανές ότι ο άνθρωπος που έχει τσακωθεί με το ψέμα, δεν πιστεύει λέξη απ’ όσα λέει. Ψηφοθηρικές μπαρούφες είναι για να νομίζει ο χαχόλος της γειτονιάς ότι ο πρωθυπουργός είναι μαζί του. Κι εξηγούμαστε.

Πόσο ασφαλής νοιώθει

ο πολίτης στο κέντρο της Αθήνας όταν κινδυνεύει κάθε μέρα από τους μπαχαλάκηδες;

Πόσο ασφαλείς νοιώθουν οι καταστηματάρχες που μετρούν τις τζαμαρίες που σπάνε οι κουκουλοφόροι κάτω από τη μύτη της Αστυνομίας;

Πόσο ασφαλείς νοιώθουν όλοι εκείνοι που είχαν την… ατυχία να είναι δεξιοί, κεντρώοι, αντιαριστεροί αλλά σε καμιά περίπτωση αναρχικοί;

Ποιος πολίτης σ’ αυτή τη χώρα αισθάνεται καλά και σίγουρος την Παρασκευή και το Σάββατο το βράδυ στο κέντρο;

Ξέρετε τι ρωτάνε απλοί πολίτες που θέλουν να πάνε σινεμά ή θέατρο στην περιοχή; «Να πάμε με αυτοκίνητο ή θα μας το σπάσουν; Να κάνουμε ασφάλιση γιατί θα πάμε νοσοκομείο;»

Ο κ. Τσίπρας νομίζει ότι ζει σε μια ονειρική χώρα. Ότι τα προηγούμενα χρόνια ήταν ανασφαλής και βίαιη η Ελλάδα αλλά στην τριετία έγινε ξαφνικά παράδεισος. Στην αρχή πέρασαν κάποιοι μήνες ησυχίας, μέχρι οι μπαχαλάκηδες να ξαναβγούν στους δρόμους αφού ανήλθαν στην εξουσία και δεν τους άρεσε.

Κάποιοι μπάχαλοι έμειναν στα υπουργεία, κάποιοι άλλοι απογοητεύτηκαν και ξαναβγήκαν στο κουρμπέτι. Και πλέον η χώρα, ειδικά η Αθήνα, είναι μια εμπόλεμη ζώνη. Ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει και δε ρωτάει. Γιατί απλά η αστυνομία έχει πάρει εντολή να είναι απούσα. Κι όπως έχουμε ξαναγράψει: Η Αριστερά προτιμά να επικρατεί χάος παρά να γεμίζει η πόλη με «μπάτσους» με γκλομπ και όπλα. Δεν το αντέχει το ιδεολογικό της προφίλ, δεν την αντέχει την ασφάλεια, αρρωσταίνει με την τάξη. «Αυτά είναι δεξιά πράματα», λένε τα συντρόφια που στρογγυλοκάθισαν στις καρέκλες. Οι ίδιοι βεβαίως που ήταν στρατηγοί του μπάχαλου όταν είχαν 3%.

Αλλά εκδικείται η ζωή. Και μπορεί ο Τσίπρας να ορκίζεται στην τάξη και ασφάλεια, αλλά οι μπάχαλοι είναι αυτοί που θα του ρουφήξουν το αίμα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ψηφοθηρικές,psifothirikes