Βαβέλ κορυφής στη Ν.Δ.

16:58 7/3/2016 - Πηγή: Antinews

Μια εικόνα χίλιες λέξεις που λένε και οι Κινέζοι και αυτή η φράση βρήκε και σήμερα την εφαρμογή της στη Νέα Δημοκρατία.

Κληθείς να σχολιάσει το προσχέδιο της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. που αποκαλύφθηκε - όχι το τελικό κείμενο - το οποίο προβλέπει το κλείσιμο των συνόρων στον λεγόμενο βαλκανικό διάδρομο, ο Κ. Μητσοτάκης ανέφερε, στον Real fm, ότι αυτό το κείμενο δεν φαίνεται να πληροί ούτε τις ελάχιστες απαιτήσεις

που από κοινού συμφωνήσαμε με τον πρωθυπουργό και τους υπόλοιπους αρχηγούς των κομμάτων στη συνάντηση που είχαμε την Παρασκευή.

Άραγε δεν τον ενημέρωσε κάποιος από τους συμβούλους του ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν σχολιάζει διαρροές προσχεδίων παρά μόνο επίσημες ανακοινώσεις;

Οι γκάφες... της Συγγρού όμως συνεχιστήκαν.

Πριν προλάβει να κυκλοφορήσει η δήλωσή του, η αδελφή του και συντονίστρια για τα εξωτερικά θέματα, Ντόρα Μπακογιάννη, λίγο αργότερα στον Βήμα fm, όταν της ζητήθηκε να σχολιάζει εάν το προσχέδιο (το χαρακτήρισε κακό στην τηλεόραση του Σκάι) πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις του κοινού ανακοινωθέντος των πολιτικών αρχηγών, ήταν πιο προσεκτική. «Δεν μπορώ να το σχολιάσω. Ας περιμένουμε είπε. Δεν μπορώ να το πω αυτό» ανέφερε, μη γνωρίζοντας τι ακριβώς είπε ο αδελφός της που την ώρα που μίλαγε στον Real, η ίδια μιλούσε στον Σκάι.

Αυτό το αλαλούμ της Ν.Δ. το εκμεταλλεύτηκε η κυβέρνηση που έσπευσε να διαρρεύσει ότι «ο κ. Μητσοτάκης καλό θα είναι να ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις, προτού κάνει δηλώσεις και εκτεθεί». Την ίδια στιγμή και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς επέκρινε τον πρόεδρο της Ν.Δ. ότι ταυτίζεται με τις χώρες του Βίζεγκραντ αφού χρησιμοποιεί δημοσιεύματα που διαψεύδονται.

Λίγη προσοχή στη Ν.Δ. δεν βλάπτει για να μην δίνονται δικαιώματα στο Μέγαρο Μαξίμου που έχει απολέσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας!

Μ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα