Θέατρο σκιών στο ΔΣ του Ολυμπιακού

Πρόεδρος «διακοσμητικό στοιχείο» επέλεξε να φαίνεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης προκειμένου να συνταχθεί με τους περιοριστικούς όρους που του επέβαλε την περασμένη Πέμπτη ο ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης κατά την έρευνά του για την «εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο» .

Ο ένας εκ των τριών περιοριστικών όρων έλεγε ότι απαγορεύεται να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο ως την ημέρα της δίκης . Έτσι κατά το ΔΣ της Δευτέρας διόρισε μια εκτελεστική επιτροπή για να «τρέξει»

την ομάδα των ερυθρολεύκων.

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς την επιτροπή και ΖΗΤΗΣΕ να κλείσει γρήγορα προπονητή και παίκτες .

Παραθέτουμε μέρος της ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» μετά το ΔΣ της Δευτέρας:

“Υιοθετώντας την πρόταση του κ. Μαρινάκη, το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε Εκτελεστική Επιτροπή, η οποία θα έχει την ευθύνη της διοίκησης και λειτουργίας της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στην οποία θα μετέχουν οι:

1) Ιωάννης Βρέντζος, Διευθύνων Σύμβουλος 2) Μιχάλης Κουντούρης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος, αγωνιστικού και μετεγγραφών 3) Θεόδωρος Γιαννίκος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., υπεύθυνος νομικών υπηρεσιών και εκπρόσωπος της ΠΑΕ στους θεσμούς 4) Κριστιάν Καρεμπέ, υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και διεθνών σχέσεων 5) Γεώργιος Παύλου, Πρόεδρος Θρύλος ΑΕ, υπεύθυνος υποδομών (προπονητικό κέντρο), διοικητικών λειτουργιών και Ακαδημιών 6) Κωνσταντίνος Καρδιασμένος, υπεύθυνος για την εμπορική διεύθυνση, την εταιρική επικοινωνία και εταιρική κοινωνική ευθύνη

Μετά την παραπάνω απόφαση του ΔΣ, ο κ. Β. Μαρινάκης εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη του στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και ζήτησε να κλείσει σύντομα το θέμα προπονητή και να αποκτηθούν πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές που θα επιλεγούν από την Εκτελεστική Επιτροπή (όπως και ο προπονητής) και με μπάτζετ ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη συνέχιση του έργου των ακαδημιών, μετά και την ολοκλήρωση της τελευταίας φάσης επενδύσεων για τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό του Προπονητικού Κέντρου του Ρέντη αλλά και στο κοινωνικό έργο της ΠΑΕ με στόχευση στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και την προσφορά στη πόλη του Πειραιά.

Τις επόμενες ημέρες η Εκτελεστική Επιτροπή θα ανακοινώσει τις πρώτες αποφάσεις της για τη λειτουργία της ομάδας μας”.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα