Συμφωνία για το «παράνομο, αθέμιτο και επονείδιστο» χρέος

Τα μηνύματα έρχονταν όλο το Σαββατοκύριακο και έδειχναν συμφωνία. Ο Υπουργός Επικρατείας από Φλαμπουράρης του Αντιμνημονίου, έγινε Σημαιοφόρος της Συμφωνίας. Διευκρίνισε ότι δεν θα ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ στο κανάλι που φημολογείται ότι «απαλλοτρίωναν» το ρεύμα για «κοινωνικούς» σκοπούς εκπομπής του προγράμματός τους.

Θα ρίξει τη Κυβέρνηση ο Καμμένος για το ΦΠΑ στα νησιά.

Ζήτημα τίθεται μόνο για τα έξι μεγάλα τουριστικά, όχι για την «άγονη γραμμή». Οπότε ο λαός θα καταλάβει ποιος «πάτησε πόδι» και θα τον «αποθεώσει». Άσκησε βέτο για θέμα που δεν υπήρχε. Σανό και τα μυαλά στους ψεκασμούς (για τα κουνούπια).

Ο Ντράγκι πάλι αναβαθμίστηκε. Είναι «φιλέλληνας» τώρα που αυξάνει το ELA με ρυθμό πολυβόλου.

Κι έτσι όλα τα ΑΤΜ πέρασαν επιτυχώς όλες τις εξετάσεις από τους Νεοέλληνες. Γεμάτοι αγωνία για τη συμφωνία με τους πιστωτές, πέρασαν το βράδυ της Κυριακής βλέποντας τον τελικό του “the Voice”.

Πάμε για συμφωνία την ίδια ώρα που η κ. Κωνσταντοπούλου θα παραδώσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το πόρισμα της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου για το δημόσιο χρέος της Ελλάδας.

Λεπτομέρεια αποτελεί το γεγονός ότι σύμφωνα με το πόρισμα, το χρέος είναι «παράνομο, αθέμιτο και επονείδιστο» και η Ελλάδα δεν θα πρέπει να το πληρώσει.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραστεί στη συνεδρίαση της «Επιτροπής Αλήθειας», κατά την οποία παρουσιάστηκε το πόρισμα για το χρέος, είχε αποστείλει την εξής επιστολή στην Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Παρακαλώ να διαβιβάσετε στα μέλη της Επιτροπής την εκ μέρους μου ειλικρινή αναγνώριση της επιστημονικώς τεκμηριωμένης συμβολής τους ως προς τα αίτια που οδήγησαν στη διαμόρφωση του δημόσιου χρέους της χώρας μας, όπως επίσης να καταστήσετε σαφές ότι ισχύουν στο ακέραιο τα όσα επισήμανα κατά την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής στις 4 Απριλίου του 2015 κυρίως ως προς τα αδιαμφισβήτητα, κατά το Σύνταγμά μας, δεδομένα της δημοσιονομικής μας κυριαρχίας».

Με Προεδρική βούλα η «επιστημονικώς τεκμηριωμένη συμβολή». Για να μην έχουμε απορίες.

Τα Χρηματιστήρια εν τω μεταξύ πετάνε. Και το ελληνικό κάνει ανάβαση από τον πάτο του πηγαδιού.

Ο Τσίπρας κάνει διαφορετικές δηλώσεις στα αγγλικά από ότι στη γλώσσα των ιθαγενών.

Δοκιμασμένο «κόλπο» κι αυτό. Από την εποχή της συμφωνίας για τις αμερικάνικες βάσεις που έφευγαν για να μείνουν.

Η πολιτικάντικη πρακτική της «μισής αλήθειας» αγγίζει τα όρια της τέχνης με σολίστες Τσίπρα και Καμένο.

Τελικά όλη η φασαρία, οι κωλυσιεργίες, οι παλινωδίες και οι λεονταρισμοί έγιναν για να χρυσωθεί το «χάπι» της συμφωνίας στην εκλογική πελατεία του ΣΥΡΙΖΑ;

Μ.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα