Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του εκτελεστή

Δόθηκαν από την ΕΛΑΣ στη δημοσιότητα, οι πρώτες φωτογραφίες που απεικονίζουν έναν από τους δράστες της επίθεσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο Ν. Ηράκλειο.

Σύμφωνα πάντοτε με την ΕΛΑΣ, στις φωτογραφίες απεικονίζεται, ένας από τους δολοφόνους, άνδρας αδύνατος, ύψους περίπου 1.75 με

τζιν παντελόνι σκούρου μπλε χρώματος, λευκά παπούτσια, μαύρο σακίδιο πλάτης και καπέλο τζόκεϊ ή κράνος.

Αυτή είναι η κλεμμένη μοτοσικλέτα μάρκας Honda Africa Twin που βρέθηκε κοντά στο ρεύμα της Χελιδονούς. Η μοτοσκιλέτα, με αριθμό ΖΥΧ 668, είχε κλαπεί από την περιοχή της Καλιθέας.

Ανακοίνωση της Αντιτρομοκρατικής

Παρακαλείται εάν κάποιος πολίτης αντιλήφθηκε ή είδε την προαναφερόμενη μοτοσικλέτα, είτε κατά τον χρόνο που έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία, είτε σε προγενέστερο χρόνο, τόσο σταθμευμένη σε οδό ή σε χώρο στάθμευσης, όσο και εν κινήσει ή κατά τη διαφυγή των δραστών και ιδιαίτερα ιδιοκτήτες και υπάλληλοι πρατηρίων υγρών καυσίμων, τα οποία ενδεχομένως επισκέφτηκε για ανεφοδιασμό, να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) [email protected] της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Υπενθυμίζεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σημειώνεται ότι η πινακίδα κυκλοφορίας της μοτοσικλέτας, που εμφανίζεται σε κάποιες από τις φωτογραφίες, που δίνονται στη δημοσιότητα, αποτελεί απεικόνιση, προς υποβοήθηση των πολιτών, οι οποίοι τυχόν είδαν την μοτοσικλέτα, είτε κατά τον χρόνο που έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία, είτε σε προγενέστερο χρόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα