Πιο κοντά στην έξοδο ο Σάντος

Αν μη τι άλλο ο Φερνάντο Σάντος έχει δέσει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου περισσότερο κι από τον «Βασιλιά Οτο» παρότι ο τελευταίος έκανε τα όνειρα των Ελλήνων πραγματικότητα με την κατάκτηση του Euro.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μείνει εσαεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και ο λόγος είναι απλός.

Ο Πορτογάλος θέλει καθημερινή δράση , η ζωή του είναι

ο πάγκος ενός σωματείου που θα αγωνίζεται όλο το χρόνο κι όχι τρεις και τέσσερις φορές κι αυτό ήταν όλο.

Με την συμμετοχή της Εθνικής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το ερχόμενο καλοκαίρι ο ομοσπονδιακός τεχνικός κλείνει ένα κύκλο τεσσάρων ετών στον πάγκο της γαλανόλευκης και μάλιστα ιδιαίτερα πετυχημένο αφού περικλείει δυο άκρως επιτυχημένες παρουσίες σε Euro και Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αν και απέχουμε περίπου 7 μήνες από τη γιορτή της Βραζιλίας τα σενάρια έχουν φουντώσει για την παραμονή του ή μη . Ο ίδιος στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν λίγες ώρες έδωσε μια ακόμη παράταση και δήλωσε ότι θα ανακοινώσει την απόφασή του τον ερχόμενο Μάρτιο , στο πρώτο φιλικό που θα δώσει η Εθνική προετοιμαζόμενη για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όπως δείχνουν όμως τα δεδομένα ο κύβος ερρίφθη από τον Πορτογάλο τεχνικό που θα αναζητήσει την τύχη του σε άλλα λημέρια αφήνοντας την Εθνική ομάδα έχοντας πετύχει και μια αξιοπρεπή πορεία στα γήπεδα της Βραζιλίας και επιστρέφοντας στο συλλογικό επίπεδο που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι εκτός ελληνικών συνόρων.

Ο Φερνάντο Σάντος εκτιμά ότι πέτυχε τους στόχους που είχε βάλει με την Εθνική ομάδα ενώ το μόνο που θα ήθελε να δει είναι η καλύτερη οργάνωση στις υποδομές σχέδιο που είναι ούτως ή άλλως μακροχρόνιο. Έτσι αναμένεται να αποχωρίσει από τον γαλανόλευκο πάγκο άκρως πετυχημένος και με το κασέ του να έχει εκτοξευθεί στα ύψη λόγω της παρουσίας του στον πάγκο μιας εκ των 32 κορυφαίων ομάδων στον πλανήτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα