Απόπειρα απαγωγής του εφοπλιστή Μαρτίνου

Τελικά έχουμε γίνει… Σικάγο. Οι πέντε απαγωγείς προσπάθησαν να κάνουν το μεσημέρι το κόλπο γκρόσο αφού προσπάθησαν να απαγάγουν τον γιο μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας.

Πρόκειται για τον Ανδρέα-Ιωάννη «Κίκο» Μαρτίνο, γιο του Ανδρέα Μαρτίνου ο οποίος μαζί με τα άλλα δύο του αδέρφια έχουν φτιάξει έναν εφοπλιστικό κολοσσό. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές οι δράστες με ένα κλειστό φορτηγάκι και ένα άσπρο αυτοκίνητο επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν τον γιο του εφοπλιστή την ώρα που ήταν εν κινήσει με το αυτοκίνητό του λίγα μέτρα μακριά από την εφοπλιστική εταιρεία.

Ο

Μαρτίνος, ηλικίας 33 ετών, με ένα αυτοκίνητο μεγάλο σε όγκο, ανέβαινε την οδό Αιόλου. Στην συμβολή της με την Ηρακλειδών υπάρχει το πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ. Το κλειστό φορτηγάκι των επίδοξων απαγωγέων μπαίνει στο πάρκινγκ και βγαίνει μπροστά από το αυτοκίνητο του γιου του εφοπλιστή προκειμένου να τον ακινητοποιήσουν.

Από το φορτηγάκι βγαίνουν τρία άτομα με όπλα τα οποία στρέφουν εναντίον του νεαρού.

Ταυτόχρονα πίσω από το αυτοκίνητο του γιου του εφοπλιστή εμφανίζεται ένα ακόμη αυτοκίνητο.

Ο Μαρτίνος δεν έχασε την ψυχραιμία του, έκανε όπισθεν διεμβολίζοντας το άσπρο αυτοκίνητο και κατάφερε να ξεφύγει με τον τρόπο αυτό

Οι δράστες έκαψαν επί τόπου το βανάκι και λίγο πιο κάτω και το αυτοκίνητο αποδεικνύοντας ότι είναι επαγγελματίες και ήθελαν να κάνουν μεγάλη μπάζα.

Keywords
Τυχαία Θέματα