Όσο λιγότερο αίμα, τόσο το καλύτερο για το Mega

09:27 9/7/2014 - Πηγή: Antinews

Διπλό στόχο έχει για το Mega η διατήρηση της ομάδας του νυχτερινού δελτίου ειδήσεων παρά την κατάργησή του. Ο πρώτος στόχος είναι ότι δεν θέλουν οι καναλάρχες και μέτοχοι της Τηλέτυπος Α.Ε. να φανεί ότι ενώ τα άλλα κανάλια στον ανταγωνισμό προσλαμβάνουν και ετοιμάζουν ένα φρέσκο πρόγραμμα για την επόμενοι σεζόν, εκείνοι, διώχνουν δυνατά ονόματα όπως αυτό της Λίζας Δουκακάρου που στήριξε το δελτίο στη δύσκολη αυτή ώρα τόσα χρόνια.

Ο άλλος λόγος είναι ότι βρέθηκε η λύση

αφενός για την προσωρινή απορρόφηση των μελών της ομάδας της τα οποία θα αντικαταστήσουν την αντίστοιχη του πρωινού δίδυμου Καμπουράκη – Οικονομέα, που ολοκληρώνει τις εκπομπές του στις 18 Ιουλίου. Η καλοκαιρινή παρέα του ενημερωτικού πρωινού με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον Δημήτρη Τάκη που κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές τα τελευταία χρόνια θα εμπλουτιστεί φέτος με την παρουσία της Λίζας Δουκακάρου. Το νέο πρωινό ενημερωτικό σχήμα του μεγάλου καναλιού θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 21 Ιουλίου, ενώ από τις αρχές Αυγούστου η ομάδα των παρουσιαστών θα ακολουθήσει την πεπατημένη των προηγούμενων χρόνων, δηλαδή εκ περιτροπής, οι δημοσιογράφοι θα απουσιάζουν κάνοντας χρήση της καλοκαιρινής τους άδειας. Όλοι μαζί αναμένεται να ξαναβρεθούν στο στούντιο από τον Σεπτέμβρη και μέχρι να ξαναρχίσει η κανονική ροή του πρωινού προγράμματος.

Πάντως οι φήμες ότι η Λίζα Δουκακάρου εγκαταλείπει τα δελτία ειδήσεων – μετά και την κατάργηση του νυκτερινού δελτίου – για να ενσωματωθεί στην ομάδα των πρωινών παρουσιαστών, διαψεύδονται κατηγορηματικά από τον σταθμό. Η παρουσία της δημοσιογράφου στην πρωινή ενημέρωση έχει προσωρινό χαρακτήρα και εντάσσεται στο πλαίσιο της κάλυψης των κενών που προκύπτουν τους θερινούς μήνες.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα