Ο Τσίπρας γιατί δεν διώχνει τους φανερούς υποστηρικτές της τρομοκρατίας;

08:57 9/7/2014 - Πηγή: Antinews

Η υπόθεση ενός φαιδρού πολιτικού με αμπέχονο, που παριστάνει τον Παπα-σούρα στα καρναβάλια και προκαλεί μέσα στη Βουλή, ίσως να μην είναι σοβαρή για να αναλυθεί. Ο κ. Διαμαντόπουλος μπήκε τυχαία στη Βουλή και καθόλου τυχαία δεν θα φύγει. Ο κόσμος τον έχει πάρει χαμπάρι εκτός κι αν οι…προοδευτικοί ψηφοφόροι έχουν πάθει ομαδική λοβοτομή.

Ωστόσο, η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή όταν μιλάμε για τρομοκρατία και για μια αιματοβαμμένη οργάνωση. Για όσους δεν ξέρουν

τι σημαίνει «17Ν» ας ρίξουν μια ματιά σε καμιά εγκυκλοπαίδεια για να καταλάβουν για τι μιλάμε. Κι αν έχουν περάσει σχεδόν 15 χρόνια από την εξάρθρωση της οργάνωσης και δεν θυμούνται ποιος ήταν ο Σάββας Ξηρός και η παρέα του, ας διαβάσουν κανένα άρθρο. Ή ας μιλήσουν με το γιο, την κόρη, τη σύζυγο καθενός από τα θύματα των εγκληματιών αυτών που σήμερα αποκαλούνται «αντάρτες πόλεων» που επέλεξαν την «ένοπλη πάλη» και είναι μόνο κατά το νόμο εγκληματίες.

Θα το προσπερνούσαμε εύκολα βλέποντας ότι όλα αυτά τα είπε ο Παπα-σούρας και συνεχίζει να τα στηρίζει μάλιστα. Έτσι έμαθε, έτσι κάνει. Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ τι κάνει; Ο κ. Τσίπρας τι κάνει; Γιατί δεν τον αποπέμπουν; Ή γιατί τουλάχιστον δεν συνετίζουν όλους εκείνους τους φανερούς υποστηρικτές της τρομοκρατίας στο όνομα ενός δήθεν ανθρωπισμού.

Τη μια πηγαίνουν ως υποστηρικτές των τρομοκρατών στα δικαστήρια. Την άλλη ζητούν την αποφυλάκιση του Ξηρού γιατί είναι ανάπηρος. Την άλλη δίνουν άδεια σε συγγενείς κατηγορούμενων για τρομοκρατία για να παρακολουθήσουν στη Βουλή τη συνεδρίαση για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας. Τις φυλακές που ο ΣΥΡΙΖΑ πολεμά με νύχια και με δόντια γιατί προφανώς θέλει να συνεχιστεί το «μπάτε σκύλοι αλέστε». Και έρχεται και ο Διαμαντόπουλος για να ολοκληρώσει το σκηνικό που εδώ και χρόνια στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Από την εποχή που έβγαζε το 2008 τους μπαχαλάκηδες να κάψουν την Αθήνα. Από τότε που στήριζε εμμέσως τους κουκουλοφόρους. Από τότε που με κρύα καρδιά καταδίκασε τις δολοφονίες στη Marfin.

Στο ίδιο έργο θεατές από ένα κόμμα που δεν τολμά να αποκηρύξει τους δολοφόνους ανθρώπων και τους δολοφόνους της δημοκρατίας.

Όμως, δεν είναι καθόλου αστείο. Κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι έτσι υπηρετεί τη δημοκρατία, μπράβο του. Όμως, ο δημοκρατικός κόσμος της Ελλάδας που καταδικάζει την τρομοκρατία, όποιο χρώμα κι αν έχει, κόκκινο ή μαύρο, θα αποδοκιμάσει και τους μπαχαλάκηδες της Κουμουνδούρου. Κρυφούς και φανερούς.

Άραγε ποια η διαφορά των υποστηρικτών των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής με τους υποστηρικτές των δολοφόνων της «17Ν»; Και οι δύο αίμα αθώων δεν σκορπούν; Και οι δύο την ίδια δημοκρατία δεν πληγώνουν;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα