Όλη η αστυνομία πάει ΟΑΚΑ

Ίσως πρόκειται για την μεγαλύτερη κινητοποίηση της αστυνομίας στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και όχι μόνο για αθλητικό γεγονός. Το ντέρμπι Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ βγάζει όλη την αστυνομική δύναμη της Αττικής στο δρόμο.

Τι κι αν δεν θα υπάρχουν

οπαδοί του Ολυμπιακού στο γήπεδο, τι κι αν διεξάγεται στο πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας , τι κι αν για τους φίλους της ΑΕΚ θεωρείται αγώνας γιορτή για την ομάδα τους, πάνω από 3000 αστυνομικοί, 22 διμοιρίες των ΜΑΤ και περισσότεροι από 600 άνδρες εταιρείας σεκιούριτι θα είναι εκεί για να διαφυλάξουν την τάξη.

Και είναι φυσικό να αναρωτιέται κανείς πόσοι θα χρειάζονταν αν υπήρχε και παρουσία φίλων του Ολυμπιακού στο γήπεδο . Προφανώς θα είχαμε ενισχύσεις της δύναμης της ΕΛΑΣ από την επαρχία ή ακόμη και το εξωτερικό.

Η ανησυχία βέβαια για την ομαλή έκβαση του παιχνιδιού φαίνεται και από το αίτημα του Ολυμπιακού να ζητήσει παρουσία ΤΡΙΩΝ εισαγγελέων στο γήπεδο λες και θα παίξουν οι θανατοποινίτες με τους βαρυποινίτες.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ από την πλευρά της φοβούμενη τα προβοκάτσια αλλά και τους «μεμονωμένους ανεγκέφαλους» έβγαλε ανακοίνωση που ζητούσε από όλους τους οπαδούς της να προσέχουν τον διπλανό τους προκειμένου να διαφυλάξουν την τάξη και να προλάβουν τέτοιου είδους περιστατικά.

Τα υπόλοιπα επί της οθόνης...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα