Έφαγε πόρτα ο Κοντονής από τον Πλατινί

21:37 9/3/2015 - Πηγή: Antinews

Το άβατο στο ποδόσφαιρο υπενθύμισε ο Μισέλ Πλατινί στον Σταύρο Κοντονή κατά την συνάντηση που είχαν οι δυο άνδρες το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ελβετία στην έδρα της UEFA και τα χαμόγελα πάγωσαν μεταξύ τους.

Ότι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο όπως λέει το τραγούδι. Οι δυο παράγοντες ξεκίνησαν την συνάντησή τους βρίσκοντας πολλά κοινά σημεία αλλά όταν έφτασε η συζήτηση στην εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου και την διαδικασία το κλίμα άλλαξε. Ο Ευρωπαίος κορυφαίος παράγοντας αρνήθηκε κάθε εμπλοκή της πολιτείας στις εκλογικές

διαδικασίες και βέβαια ήταν κάθετα αρνητικός σε κάθε νομοθετική ρύθμιση που θα επιθυμούσε να φέρει η κυβέρνηση προκειμένου να διευρύνει την εκλογική βάση.

Μάλιστα ο Πλατινί του υπενθύμισε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι μια αλλαγή στο συγκεκριμένο καθεστώς θα μπορούσε να επιφέρει ακόμη και την ποινή του αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Σταύρος Κοντονής αναγκάστηκε να αναδιπλωθεί και βέβαια να ζητήσει μια νέα συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA στα τέλη Μαρτίου προκειμένου να διερευνήσει το θέμα και να καταθέσει νέα δεδομένα.

Έτσι και ο νέος υφυπουργός βαδίζει πάνω στην γνωστή περπατημένη των προκατόχων του που προσέκρουσαν σε αντίστοιχο...τοίχο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα