Ο«κολλητός» του Σαμαρά με τα τατουάζ

Τα έχασαν προς στιγμή, οι άντρες της προσωπικής ασφάλειας του Α. Σαμαρά, όταν κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας στην Κόρινθο, τον είδαν να περνάει ανάμεσα από τα γέματα τραπέζια μιας κεντρικής καφετέριας της πόλης και να μπαίνει μέσα στο μαγαζί ψάχνοντας τον “ κολλητό” του με τα τατουάζ.

Πρόκειται για τον Τάκη Παπά, πρώην ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου και του Βύζαντα Μέγαρων, του “Τάκη με τα τατουάζ” όπως τον φωνάζουν στην Κόρινθο, ο οποίος σε δηλώσεις του στο Πρώτο Θέμα είπε : «είδα

πρώτα τους αστυνομικούς να περικυκλώνουν το μαγαζί μου και μετά αντιλήφθηκα την παρουσία του Αντώνη Σαμαρά. Είχε πολύ κόσμο στο μαγαζί. Ρωτάει τους θαμώνες που είναι το παιδί με τα τατουάζ. Μόλις με είδε μου λέει ‘Τάκη τι κάνεις; Πως πάει το μαγαζί;’. Τον ρώτησα αν όντως με θυμόταν. Μου έκανε εντύπωση. ‘Ξεχνιέσαι εσύ;’ μου λέει. Θυμόταν ακριβώς τη θέση του καφέ και το όνομά μου».

Οι δυο άντρες γνωριστήκαν πριν από τρία χρόνια σε μια άλλη περιοδεία του κ. Σαμαρά, μετά την εκλογή του ως προέδρου της ΝΔ. Τότε ήταν που μπήκε στο μαγαζί του νεαρού για να μάθει τι συμβολίζουν τα τατουάζ του Τάκη.

Όπως περιγράφει στο Πρώτο Θέμα ο Τ. Παπάς: «Ο κ. Σαμαράς είναι ακομπλεξάριστος, χύμα και πολύ απλός άνθρωπος. Του είπα ότι το καθένα συμβολίζει μια διαφορετική στιγμή της ζωής μου. Στο ένα χέρι έχω την Παναγία διότι κινδύνεψα πολύ σε ατύχημα, έχω το όνομα της γυναίκας μου, τις ημερομηνίες γέννησης των κοριτσιών μου και άλλες φιγούρες άμεσα συνδεδεμένες με τη ζωή μου.  Ο πρόεδρος  με παρακολουθούσε με προσοχή. Έπειτα, του λέω , εγώ ξέρω τι θέλω να ζωγραφίσω στο σώμα μου, εσείς ξέρετε τι πάτε να κάνετε; Και μου απαντάει: “Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Να δούμε τι μπορούμε να σώσουμε”».

Παράλληλα, μίλησαν και για το ποδόσφαιρο, αναλύοντας την πορεία του Ολυμπιακού και τα προβλήματα του πρωταθλήματος.

Αυτή τη φορά όμως, σύμφωνα με τον κ. Παπά, τα πράγματα είναι αλλιώς και η κουβέντα τους κινήθηκε γύρω από την οικονομία και τις εκλογές.

«Του είπα ότι κάποτε μου έμεναν χρήματα ενώ τώρα τα δίνω όλα για να καλύψω τις υποχρεώσεις του μαγαζιού», τόνισε ο ίδιος.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν ανήκει σε κανένα πολιτικό χώρο και δεν έχει καμία σχέση με την Νέα Δημοκρατία:

«Δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν ψηφίζω κόμματα, αλλά ανθρώπους που ξέρω ότι προσφέρουν χωρίς ανταλλάγματα. Η Κόρινθος είναι μία επαρχιακή πόλη όπου όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Επιλέγω πρόσωπα που δεν κάνουν ρουσφέτια. Εξάλλου, οι γνωστοί εξαφανίζονται από την πόλη. Τους ψηφίζεις και μετά τους χάνεις. Θέλω το καράβι να πάρει μπρος και τίποτε άλλο».

Δημοσιεύεται στο Πρώτο Θέμα  

Keywords
Τυχαία Θέματα