Οι πράξεις κάνουν τους ηγέτες!

Οι λέξεις ηγέτης – πατριώτης και κυρίαρχο έθνος – κράτος τείνουν πλέον να εξαφανιστούν από το πολιτικό μας λεξιλόγιο. Τόσο από τις εθνομηδενιστικές πράξεις και απόψεις της δεύτερης φοράς Αριστεράς, όσο και του δήθεν πατριώτη ακομβίωτου στρατάρχη που αντί να παραιτηθεί επί της ουσίας σιγοντάρει τις ανθελληνικές θέσεις των Τσίπρα – Μουζάλα.

Γι’ αυτό και παραθέτουμε τα παρακάτω ιστορικά γεγονότα μπας και καταλάβει επιτέλους ο κόσμος ποιοι θυσιάστηκαν για την πατρίδα και ποιοι προσπαθούν να την ξεπουλήσουν.

Στο

πρώτο βίντεο η πατριωτική κίνηση Σαμαρά το 1992, όπου παραιτήθηκε από βουλευτής, για να μην δημιουργήσει πρόβλημα στην συνοχή της κυβέρνησης, μετά από την διαφωνία του με τον Μητσοτάκη για το Μακεδόνικο.

Ορισμένοι λένε ότι θα έπρεπε να υπερισχύσει η άποψη του Μητσοτάκη και η ονομασία «Σλαβομακεδονία». Όμως η αλήθεια είναι ότι σήμερα η Μακεδονία είναι μία και ελληνική, επειδή ο Σαμαράς τόλμησε να ορθώσει το πολιτικό και πατριωτικό του ανάστημα, τη στιγμή που όλο το πολιτικό σύστημα είχε «ξεπουλήσει» το όλο ζήτημα.

Στο δεύτερο βίντεο η αποστομωτική απάντηση του Σαμαρά, επί πρωθυπουργίας του, σε πρόκληση σκοπιανού δημοσιογράφου περί δήθεν ύπαρξης «μακεδονικής γλώσσας».

Αυτά για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι!

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα