Αποκαλύψεις για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη- Το πόρισμα του ιατροδικαστή και ο ισχυρισμός του δικηγόρου

15:29 16/3/2016 - Πηγή: iPop

Οι νέες αναφορικά με το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη είδαν το φως της δημοσιότητας. Η έκθεση του πραγματογνώμονα θα φανεί ιδιαίτερα αποκαλυπτική την ώρα που ο ο δικηγόρος της οικογένειας επιμένει πως υπάρχουν ενδείξεις ότι δεν οδηγούσε ο άτυχος τραγουδιστής και το πόρισμα του ιατροδικαστή αναφέρει τα αίτια θανάτου του.

Ο πραγματογνώμονας της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, Αναστάσιος Δέδες ο οποίος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε πως αναμένει να δει άμεσα το αυτοκίνητο, καθώς

περιμένει να του δοθεί έγκριση, ενώ επισήμανε πως η έκθεση της τροχαίας αναφέρει πως «οδηγός ήταν ο τραγουδιστής». Βέβαια, ο δικηγόρος της οικογένειας έχει διαφορετική άποψη και τονίζει ότι

Δεν υπάρχουν μόνο ενδείξεις αλλά ισχυρές αποδείξεις, βάσει των οποίων ίσως τις επόμενες μέρες να έχουμε διαφορετική εκτίμηση για το ποιος προκάλεσε το ατύχημα. Έχουμε ζητήσει από την τροχαία του Ελληνικού να καλέσει κάποιον αυτόπτη μάρτυρα που έχει δώσει σωρεία συνεντεύξεων και υποστηρίζει πως ήταν ο πρώτος που παρευρέθη στο δυστύχημα και μάλιστα πριν εμφανιστεί οποιαδήποτε αρμόδια υπηρεσία

Αναφερόμενος στο έγγραφο που κυκλοφόρησε στα Μέσα ο κ. Δέδες επισήμανε ότι πρόκειται για το δελτίο οδικού τροχαίου ατυχήματος και απόρησε μάλιστα για το πως κυκλοφόρησε δηλώνοντας «θεωρείται στοιχείο της προανάκρισης».

Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα στο ερώτημα «αν οδηγούσε ο τραγουδιστής» η απάντηση θα δοθεί όταν εξετασθεί το χειρόφρενο.

Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή;

Ο Παντελής Παντείδης έχασε τη ζωή του λόγω των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων του, καθώς, όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής δεν είχε άλλα χτυπήματα στο σώμα του.

Να σημειωθεί πως την Πέμπτη οι πραγματογνώμονες της εταιρείας του αυτοκινήτου θα προβούν σε ανάκληση των δεδομένων του εγκεφάλου του αυτοκινήτου όπου και αναμένεται να βρεθούν τα στοιχεία τα οποία καταγράφηκαν τη στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου. Ενώ μέχρι την Παρασκευή και ο πραγματογνώμονας της οικογένειας του Παντελίδη θα έχει δει το αυτοκίνητο.

The post Αποκαλύψεις για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη- Το πόρισμα του ιατροδικαστή και ο ισχυρισμός του δικηγόρου appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
panteidis
Τυχαία Θέματα