Μητροπολίτης Ιωσήφ κατά ... τοιούτων

Ο μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ βρήκε οπαδούς μέσα στην Εκκλησία οι οποίοι αποφάσισαν να κάνουν πολιτική και με δηλώσεις κατά των ομοφυλοφίλων πιστεύουν ότι θα πείσουν το κόσμο να δημιουργήσει κοινωνικούς αποκλεισμούς.

«Από το σινάφι των τοιούτων γυρεύουν και ψήφο για Δήμαρχοι Αθηνών, εκεί φθάσαμε!». Αυτή τη ρατσιστική φράση χρησιμοποίησε ο μητροπολίτης Προικονήσου κ. Ιωσήφ και κάλεσε τους πιστούς κατά τη διάρκεια κηρύγματος να… δαμάσουν τους πειρασμούς.

«Ο κόσμος έχει ξετσιπωθεί εντελώς. Κάθε άνθρωπος ο οποίος

έχει ακόμη λίγη τσίπα επάνω του, λίγη αισχύνη, ντροπή θεωρείται εξωγήινος » είπε ο μητροπολίτης που παρατήρησε πως «Βγήκε η πομπή στο δρόμο πλέον και θεωρείται ότι είναι το φυσικό αυτό».

«Ο άλλος βγήκε και ζητάει την ψήφο να βγει Δήμαρχος Αθηναίων προβάλλοντας μόνο το ακατονόμαστο πάθος του. Ψηφίστε με γι αυτό λέει, πήγα με τόσους άνδρες. Ήμουνα συνοδός ανδρών, έχω AIDS, ψηφίστε με γι αυτό. Καταλάβατε; Η ξετσιπωσιά βγήκε στο δρόμο» τόνισε σε υψηλούς τόνους ο κ. Ιωσήφ που διαπίστωσε πως « Υπάρχει κι απέξω ευθύνη αλλά στο τέλος τέλος είναι στο δικός μας το χέρι να προσέξουμε τις αισθήσεις μας».

Το κήρυγμα του μητροπολίτη πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Μπραχάμι κατά τη διάρκεια του Γ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Έχουμε κι εμείς κατακρίνει τον κ. Βαλλιανάτο, όχι για την προσωπική του ζωή, όχι για ό,τι κάνει στο κρεβάτι του, αλλά γιατί το μόνο επιχείρημά του στην προεκλογική εκστρατεία του είναι τι ακριβώς κάνει στη ζωή του. Όμως, ο μητροπολίτης οφείλει να προσέχει πως μιλά για οποιονδήποτε και ιδιαίτερα στο σπίτι του ...κρεμασμένου. Αλλά για να καταλάβει κανείς σε τι κατάσταση είναι ο εν λόγω μητροπολίτης, διαβάστε και με ποιον άλλον τα έβαλε. Εξαπέλυσε... επίθεση στο γνωστό λαϊκό τραγούδι «Μαρία με τα κίτρινα».

«Η μουσική, το τραγούδι δημιουργεί ήθος. Εάν το τραγούδι είναι καθαρό και ωραίο, εντάξει. Αν είναι πορνικό πρόστυχο;» αναρωτήθηκε ο μητροπολίτης για να δώσει το παράδειγμα του:

« Μαρία με τα κίτρινα ποιον αγαπάς καλύτερα, τον άντρα σου ή τον γείτονα; Τον γείτονα καλύτερα! Το είδατε αμέσως ότι σερβίρει τη μοιχεία; Τ’ ακούς μια φορά, τ΄ ακούς δυο φορές, την τρίτη αρχίζεις και γλυκοκοιτάζεις τον γείτονα και μπορεί να έχουμε και τα παρεπόμενα».

Πάει ξέφυγε κι αυτός.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα