Καμμένος: Θα ψηφίσουμε μόνο ότι συμφωνήσαμε στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών

Ο Π. Καμμένος μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατέστησε σαφές ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε ότι θα ψηφίσουν τα μέτρα που συμφώνησε το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, ξεκαθαρίζοντας ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα.

«Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί το παιχνίδι

που θέλει να μην αποφασίζουν οι λαοί, αλλά κάποιοι μη εκλεγμένοι από το Βερολίνο. Επιθυμούν διακαώς να πέσει η κυβέρνηση. Δεν θα επιτρέψουμε αυτό το πραξικόπημα. Ο Έλληνας πρωθυπουργός εκβιάστηκε να έρθει σε συμφωνία, σε ένα κείμενο εντελώς διαφορετικό το οποίο βγήκε από το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών».

«Το πραξικόπημα συνεχίζεται στην Ελλάδα. Κάποιοι επιθυμούν διακαώς να πέσει η κυβέρνηση και να βγάλουν μια κυβέρνηση που δεν έχει επιλέξει ο ελληνικός λαός. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει πραξικόπημα. Η κυβέρνηση έχει την εντολή του ελληνικού λαού», πρόσθεσε ο κύριος Καμμένος. Τόνισε δε ότι «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουν την κυβέρνηση. Θα ψηφίσουμε τα μέτρα που έχουν συμφωνηθεί στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών και στην ελληνική βουλή».

«Πήραμε ομόφωνες αποφάσεις, όπως ομόφωνα ψηφίσαμε και την Παρασκευή. Θα προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες για να χτυπηθεί η διαφθορά των ολιγαρχών. Σε λίγο θα βρίσκομαι στην ΕΣΗΕΑ και θα καταθέσω λίστα με τους δημοσιογράφους που έπαιρναν χρήματα από την ΕΕ. Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα» κατέληξε.

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα