Και αυτονομία και ζεστό χρήμα δεν γίνεται για τους Ψυχάρη και Μπόμπολα

Στις υπογραφές κολλάει η εκταμίευση των μεριδίων των ιδιοκτητών του Mega για την εξασφάλιση 15 εκατ. ευρώ, όσα χρειάζονται δηλαδή στο Mega για να προβεί σε αύξηση του μετοχικού του κεφαλαίου και να μπορέσει στη συνέχεια να πάρει ισόποσο δάνειο από την τραπεζική αγορά.

Όμως δυστυχώς για τους εργαζομένους του καναλιού οι δύο μέτοχοι δεν μπορούν να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ Μιχαλακοπούλου και Χαλανδρίου, όπου κατοικοεδρεύουν ο ΔΟΛ

και ο Πήγασος αντίστοιχα.

Και τούτο γιατί ο Σταύρος Ψυχάρης και ο Φώτης Μπόμπολας πιστοί στο δόγμα «Δεν πληρώνω δεν πληρώνω» προβάλλουν ενστάσεις – ο καθένας για τους δικούς τους λόγους – και αναφορικά με το θέμα της ενίσχυσης του management του σταθμού με την προσθήκη του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου (Αττικές Εκδόσεις) ύστερα από πρόταση της πλευράς Βαρδινογιάννη και του Δημήτρη Μάρη (24Media) μετά από εισήγηση του Φώτη Μπόμπολα.

Το πρόβλημα για το κανάλι δεν είναι μόνο οικονομικό είναι βαθιά δομικό μιας και η νομή εξουσίας δεν γίνεται με τέτοιον τρόπο ώστε να ικανοποιεί τους ισχυρούς παίκτες που αυτόματα θα δουν να μειώνεται το μερίδιο «πολιτικής» τους φωνής στα εσωτερικά της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα