Εξαφανίστηκαν οι …κατηγορούμενου στην δίκη του Επαναστατικού Αγώνα

08:03 5/7/2012 - Πηγή: Antinews

Διεθνώς ρεζίλι για ακόμη μια φορά φαίνεται ότι θα γίνει η Ελλάδα καθώς αποκαλύφθηκε ότι οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι για τον Επαναστατικό Αγώνα, το ζευγάρι Ν. Μαζιώτη και Π. Ρούπα, έχουν εξαφανιστεί και αναζητούνται. Δεν παρουσιάστηκαν ούτε στο δικαστήριο στα τέλη του προηγούμενους μήνα, ούτε την 1η Ιουλίου στο αστυνομικό τμήμα. Οι δύο τους μαζί με τον Κ. Γουρνά έχουν αναλάβει την πολιτική ευθύνη της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Οι δύο κατηγορούμενοι δεν έχουν εμφανιστεί στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις του δικαστηρίου

– η δεύτερη την Τρίτη – ενώ δεν έδωσαν και το παρών την 1η του μηνός στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων ως όφειλαν από τους περιοριστικούς όρους που τους είχαν επιβληθεί μετά την αποφυλάκισή τους. Τελευταία φορά που παρουσιάστηκαν στο Αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων ήταν η 15η Ιουνίου.

Στελέχη της ΕΛΑΣ εκφράζουν φόβους ότι θα χαθούν τα ίχνη των δύο κατηγορούμενων και ήδη έχει σημάνει κινητοποίηση στις αρχές ασφαλείας.

Για τον Ν. Μαζιώτη και την Π. Ρούπα εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Στο ίδιο έργο θεατές, λοιπόν με τις δικαστικές και αστυνομικές αρχές να δέχονται ένα ακόμη πλήγμα και το φιάσκο να είναι προ των πυλών. Να μην ξεχνάμε λοιπόν τον Χριστοφορίδη και τον Καραβέλα της Siemens που ο ένας κάνει διακοπές στο Μόναχο κι ο άλλος άγνωστο που αφού έφυγαν μέσα από τα χέρια των ελληνικών αρχών.

Keywords
Τυχαία Θέματα