Έρχεται ο νέος Τζέιμς Μποντ

Και το όνομα αυτής, «Spectre»… Ο τίτλος της 24ης ταινίας Τζέιμς Μποντ ανακοινώθηκε από τον σκηνοθέτη Σαμ Μέντες, σε μια εκδήλωση των Pinewood Studios στο Μπάκινγκχαμσαϊρ. Ο ξανθός πράκτωρ (που πολλοί μίσησαν και ακόμα περισσότεροι λάτρεψαν) Ντάνιελ Κρεγκ θα παίξει για τέταρτη φορά τον 007, στην ταινία που θα βγει στις αίθουσες (της Βρετανίας) στις 23 Οκτωβρίου 2015.

Το καστ θα περιλαμβάνει τον Κρίστοφ Βλατς, τον Σέρλοκ Άντριου Σκοτ και τον Ντέιβ Μπαουτίστα, καθότι όμως τα πρωτοπαλίκαρα και οι «κακοί» ποτέ

δεν πτόησαν τον πανούργο πράκτορα, τον ρόλο αυτό θα αναλάβουν δύο καλλονές. Τουτέστιν, τα «κορίτσια του Μποντ», που θα είναι μια εκρηκτική Ιταλίδα (Μόνικα Μπελούτσι) και μία «ζουμερή» Γαλλίδα (Λεά Σεϊντού). Ρόλους επίσης θα έχουν ο Ρέιφ Φάινς και η Ναόμι Χάρις (ως Μανιπένι).

Το Spectre, που είναι και ο τίτλος της ταινίας, είναι ακρωνύμιο του «Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion», μίας φανταστικής τρομοκρατικής οργάνωσης παγκοσμίου βεληνεκούς που εμφανίζεται και στις ταινίες Μποντ του ’60. Και φυσικά, από την ταινία δεν θα λείπει η Aston Martin DB10 που ο Μποντ θα οδηγεί στη νέα κινηματογραφική του περιπέτεια.

http://www.bbc.com/news/30308894

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα