Έλεος! Ο Ψωμιάδης ...παραιτήθηκε από τη ΝΔ

13:57 2/4/2014 - Πηγή: Antinews

Έχει και το θράσος τα όριά του; Θα μπορούσε να μας απαντήσει κάποιος στην ερώτηση αυτή μετά την ανακοίνωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη ότι παραιτείται από τη Νέα Δημοκρατία;

Μιλάμε για τον πρώην περιφερειάρχη ο οποίος παύτηκε για μια σειρά από δικαστικές εμπλοκές που έχει ο ίδιος και ο αδερφός του.

Παραιτείται λέει από μέλος της ΝΔ

γιατί ενώ ζήτησε να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο του το αρνήθηκαν. Επικοινώνησε με το γραφείο του πρωθυπουργού και… πικραμένος τους ανακοίνωσε την απόφασή του. Φυσικά θα βγει στα πρόθυμα κανάλια και τους Αυτιάδες και θα κλαυτεί πάλι. Ότι είναι παιδί του λαού, ότι είναι άσπιλος και αμόλυντος, ότι άξιζε μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο, ότι δεν είναι αυτή η ΝΔ την οποία αυτός υπηρέτησε και άλλα τέτοια. Βέβαια θα βρίσει τον Σαμαρά γιατί… κατάντησε έτσι τη ΝΔ, θα αφήσει αιχμές για τους συνεργάτες του που απομάκρυναν το κόμμα από το λαό κ.λπ.

Τελικά κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ούτε τσίπα, αλλά ούτε και λίγο μυαλό για να αντιληφθούν πότε πρέπει να αποχωρήσουν από την ενεργό πολιτική. Όταν είναι ανοικτές μια σειρά από «περίεργες» υποθέσεις για τις οποίες έχουν ασκηθεί διώξεις και αναμένονται δίκες, πώς είναι δυνατόν να εκβιάζεις ένα κόμμα να σε κάνει ευρωβουλευτή; Να σου δώσει δηλαδή ασυλία για μια σειρά από εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη; Είναι δυνατόν και μετά να έρχεται ο κ. Ψωμιάδης και να μιλά για όλους και για όλα, να κάνει κριτική στους πάντες και να είναι τιμητής των πάντων;

Θα μιλήσει ποτέ για τα σβησμένα πρόστιμα σε φίλους; Για τις σπασμένες συμβάσεις έργων και τα γνωστά «45άρια» θα μας εξηγήσει ποτέ τι έγινε; Αντί να κοιτάει πώς θα ξεμπλέξει με τη δικαιοσύνη ώστε να μην έχει την τύχη του Παπαγεωργόπουλου, ζητά να τον κάνουν ευρωβουλευτή; Έλεος πια.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα