Άρης, ο αρχηγός των «ατάκτων»

Λοιπόν, μιας και βομβαρδιζόμαστε για τον Άρη: ο Άρης προέκυψε γιατί αρνήθηκε η "Αφροδίτη" και ο Άδωνις. Για τη θέση του δημάρχου είναι ο ικανότερος από τα 3Α.

Οι αρμοδιότητες του Δημάρχου είναι συγκεκριμένες και το αν είναι νεοφιλελεύθερος ή εκπρόσωπος της ενοχικής δεξιάς, με ενδιαφέρει τόσο όσο οι πολιτικές θέσεις του διαχειριστή της πολυκατοικίας.

Και σύμφωνοι η αναγνωρισιμότητα είναι δυστυχώς ή ευτυχώς κριτήριο. Τον …Οδυσσέα Μικρό (ωραίο παιδί, ψηλό, με χιούμορ, 3 πτυχία κορνιζαρισμένα μπρονζέ, ωραία

πένα, με έφεση στο φαγητό και αποδημητική κώμη) τον ξέρουν λίγοι και καλοί. Εκτίθεται σπανίως και μόνο συνειδητά.

Καλύτερη επιλογή θα ήταν μόνο ο Γιώργος Κλούνης ή Κλωναρίδης, που πήρε θέση και για τα γλυπτά του Παρθενώνα, αλλά δεν έχει μόνιμη διαμονή στην Ελλάδα.

Επιπλέον: τον Καμίνη «τον έχει» ο Άρης, καθώς ο εκάστοτε απερχόμενος δήμαρχος είναι πάντα ο βασικός αντίπαλος του διεκδικητή. Είναι καλύτερος στο μειλίχιο ύφος, στο λόγο και την έκφραση των επιχειρημάτων.

Αν αποφύγει και τα πολλά «λι» και «νι» θα κερδίσει τις εκλογές. Το λιμάνι άλλωστε είναι στον Πειραιά.

Κι ο Άρης δεν έχει εύκολη αποστολή. Πρέπει να μαζέψει όλους τους «άτακτους» ψηφοφόρους της ΝΔ για να κερδίσει. Οι συνθήκες των γειτονιών, η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και η παρατεταμένη κρίση έστρεψαν πολλούς σε άλλες κατευθύνσεις.

Σε τελική ανάλυση πήρε το χρίσμα αυτός που το ήθελε. Όσοι επιθυμούσαν «πολιτικές επιστρατεύσεις» ας θυμηθούν ότι η φιλελεύθερη δημοκρατία στηρίζεται στην ατομική βούληση.

Μ.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα