Τον Ιούνιο, επαναστάτες χωρίς αιτία στην ΕΡΤ, τον Φεβρουάριο υποψήφιοι στη ΝΕΡΙΤ του κ.Καψή

Διαστάσεις εμφυλίου πολέμου έχει αρχίσει να παίρνει η κόντρα των δημοσιογράφων που κατέθεσαν αίτηση για μια θέση στον ήλιο της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. και των υπολοίπων που έμειναν εκτός – είτε στην ertopen.gr και τον συνδικαλιστικό αγώνα, υπηρετώντας τον αγώνα τους, είτε στα ταμεία ανεργίας, μιας και δεν θέλησαν να νομιμοποιήσουν τον κύριο Καψή και την ΔΗΜΑΡΟ-πασοκό-58-στροφη παρέα του. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που καίτοι αριστεροί κάθε ράτσας, ΚΚΕέδες, Συριζαίοι, ΔΗΜΑΡίτες ακόμη και ΑΝΤΑΡΣΥες, μπήκαν στο στόχαστρο των συναδέλφων τους επειδή το όνομά τους κρεμάστηκε χθες

στα μανταλάκια των blogs μετά από μια ατυχή διαρροή από την εταιρεία που έκανε την αξιολόγηση και μοριοδότησή τους.

Ως γνωστόν τα στοιχεία του διαγωνισμού ανατέθηκαν από το ΔΣ της ΝΕΡΙΤ στην ICAP . Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση προ 10ημέρου, “Με απόφαση του προέδρου – διευθύνοντος συμβούλου Γιώργου Προκοπάκη, έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης Διαγωνισμών, το έργο της αξιολόγησης των 367 υπό πρόσληψη εργαζομένων (διευθυντών, συντονιστών, καλλιτεχνικών ειδικοτήτων και δημοσιογράφων) θα το αναλάβει η ICAP Advisory ΑΕ, έναντι τιμήματος 56.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Η ίδια εταιρεία θα συγκροτήσει και Μητρώο Αξιολογητών. Η επιλογή ιδιωτικού φορέα που θα αναλάβει το έργο επαναφέρει το ερώτημα για το ποια ακριβώς δουλειά κάνουν τα μέλη του ΔΣ και του ΕΣ της ΝΕΡΙΤ… “

Εν τω μεταξύ οι «κολλητοί» δεν ξεκολλάνε από το Ραδιομέγαρο. Πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ αναλαμβάνει θέση στο πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ! Ο προταθείς από τη ΔΗΜΑΡ, δημοσιογράφος Τέλης Σαμαντάς επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος και στην «αμαρτωλή» Αγία Παρασκευή, αναλαμβάνοντας με απόφαση του ΔΣ (14/29.1.2104) της νέας εταιρείας θέση στην Επιλογή Προγράμματος.

Στην Επιτροπή Αξιολόγησης των προγραμμάτων σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ, τοποθετείται, η Ελένη Βλάχου και στην Επιτροπή Προγράμματος, η Ευαγγελία Τσίλικουνα, συνταξιούχος της ΕΡΤ, η οποία είχε απομακρυνθεί από τη θέση της από το πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, Λάμπη Ταγματάρχη. Στην Επιτροπή Αξιολόγησης θα μετέχουν ακόμη, ο Αλέξανδρος Μελίδης, σύμβουλος της διοίκησης σε θέματα νέων τεχνολογιών με θητεία στο ΠΑΣΟΚ, ο σεναριογράφος Νίκος Παναγιωτόπουλος, η δημοσιογράφος- ερευνήτρια του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, Νίκη Τσιρώνη και ο σύμβουλος, Κωνσταντίνος Φραγκόπουλος, σκηνοθέτης και στενός συνεργάτης της αναπληρώτριας διευθύνουσας συμβούλου, Κατερίνας Ευαγγελάκου.

Όσο για τον ειδικό διαχειριστή, πήρε ήδη την άγουσα για άλλα μετερίζια και από τις 12 Φεβρουαρίου καταλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Attica Bank. H οποία ελπίζουμε ότι θα έχει καλύτερη τύχη από την ΕΡΤ.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα