Mαχαίρωσαν φίλη τους για να «εκδηλώσουν την πίστη τους» σε διαδικτυακή φιγούρα ιστοριών τρόμου!

12:12 5/6/2014 - Πηγή: Antinews

Δύο 12χρονα κορίτσια μαχαίρωσαν 19 φορές (!) συμμαθήτριά τους και μάλιστα είχαν προσχεδιάσει την επίθεσή τους επηρεασμένες από τις προαναφερόμενες ιστορίες τρόμου. Μετά από την πράξη τους, οι μικρές, η Μόργκαν Γκέιζερ και η Ανίσα Βάιερ, διέφυγαν σε κοντινό δάσος. Την άτυχη μικρή εντόπισε ποδηλάτης να έρπει στο δάσος με μαχαιριές στα πόδια, στον κορμό και στα χέρια της. Η κατάστασή της θεωρείται «κρίσιμη αλλά σταθερή» από τους θεράποντες γιατρούς της.

Οι δύο 12χρονες εντοπίστηκαν, λίγη ώρα αργότερα, να περπατούν σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο της περιοχής με το μαχαίρι στα σακίδιά τους.

Τα κορίτσια περιέγραψαν με απόλυτη ψυχραιμία την πράξη και το σχέδιό τους στους αστυνομικούς και εξέφρασαν την απόλυτη πίστη τους ότι υπάρχει πραγματικά ο Slenderman καθώς και την επιθυμία τους να του γίνουν αρεστές. Δήλωναν μάλιστα βέβαιες ότι η συγκεκριμένη διαδικτυακή φιγούρα κατοικεί σε παρακείμενη περιοχή σε ράντσο και ήταν αποφασισμένες να την προσεγγίσουν περπατώντας.

Οι δύο μικρές αφέθηκαν ελεύθερες με εγγύηση 500.000 δολάρια έκαστη και δεν αποκλείεται καθόλου να καθήσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου ως ενήλικες λόγω της φύσης της εγκληματικής πράξης, γεγονός που τις φέρνει αντιμέτωπες με το ενδεχόμενο να βρεθούν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής για 65 χρόνια. Ο εισαγγελέας της πολιτείας Μπραντ Σίμελ δήλωνε σοκαρισμένος και σημείωνε ότι αν είναι μία φορά δύσκολο να χωρέσει ανθρώπου νους τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος εν βρασμώ ψυχής, είναι ακόμη πιο δύσκολο, ενίοτε, να χωρέσει το μυαλό ενός ανθρώπου τι μπορεί να κάνει κάποιος, και μάλιστα, παιδιά με απόλυτη ψυχραιμία και σχέδιο.

Ο διαχειριστής του διαδικτυακού παιχνιδιού τρόμου Creepypasta εξέδωσε ανακοίνωση όπου εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των παιδιών που εμπλέκονται. Έσπευσε, όμως, να υποστηρίξει ότι δεν φταίει το παιχνίδι ή οι ιστορίες τρόμου για το κακό που συνέβη.

Το βέβαιο είναι ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά όταν παιδιά 12 χρονών παθιάζονται τόσο πολύ με ιστορίες τρόμου και θανάτου που κανονικά δεν θα έπρεπε να γνωρίζουν καν την ύπαρξή τους σε αυτήν την ηλικία. Επιπλέον, φτάνουν να μην μπορούν να ξεχωρίσουν τη φαντασία από την πραγματικότητα, το διαδίκτυο από τη ζωή έχοντας, προφανώς, περάσει, ήδη, στην μικρή ζωή τους πολλές ώρες μπροστά σε υπολογιστή παρά το ότι είναι αποδεδειγμένα πολύ αρνητικό για την πνευματική και ψυχική τους υγεία. Και τελικά καταλήγουν να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν ψύχραιμα ένα απίστευτο έγκλημα κατά μιας συνομήλικης και φίλης τους, με αδιανόητο κυνισμό. Αν δεν είναι αυτή η ιστορία από μόνη της ιστορία τρόμου, τι άλλο θα μπορούσε να είναι.

Πηγές: bbc, abc, cnn

Μάρκο Πόλο

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα