Eπίθεση με μολότοφ στη Nova

Νέος γύρος σύγκρουσης ανάμεσα στον πρόεδρο του ΠΑΟ και του ραδιοτηλεοπτικού ΣΚΑΙ, Γιάννη Αλαφούζο και της Nova, μετά την επίθεση με βόμβες μολότοφ εναντίον βαν εξωτερικών μεταδόσεων του συνδρομητικού δικτύου. “Ο Παναθηναϊκός επισήμανε από χθες και επαναλαμβάνει

ότι τα όσα συνέβησαν ουδεμία σχέση έχουν είτε με την ομάδα μας είτε με τον ποδοσφαιρικό αγώνα, ο οποίος διεξήχθη και ολοκληρώθηκε ομαλά», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΑΕ. Ο ίδιος ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και τoυ ΣΚΑΙ κατέθεσε ωστόσο μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Διευθυντή των αθλητικών καναλιών της NOVA, . Γ. Φουρνάρου, ο οποίος είχε δηλώσει πως “ηθικός αυτουργός είναι ο Γιάννης Αλαφούζος.

Κύκλοι της Nova επικαλούνται σχόλιο του προέδρου του Σκάι στο twitter (24.09.2012), το οποίο ανέφερε τα εξής:«Η nova ως συνήθως αντιπαναθηναϊκή .. Μήπως θα έπρεπε να αντιδράσουν οι οπαδοί του ΠΑΟ;» ενώ δηλώνουν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται κάθε φορά με το καπέλο που τον συμφέρει.

Σε επιστολή της η Nova, στις 30 Αυγούστους 2013, προς τη Super League και με κοινοποίηση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είχε αναφέρει τα εξής:

«Περαιτέρω, όπως προαναφέρθηκε, συμπεριφορές όπως η ανωτέρω στηλιτευόμενη από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟ και του ομίλου ΣΚΑΪ πολώνουν αδικαιολόγητα το κλίμα εις βάρος της συνδρομητικής μας πλατφόρμας και εγκυμονούν ιδιαίτερους κινδύνους τόσο για τη σωματική ακεραιότητα των στελεχών και συνεργατών μας, οι οποίοι εργάζονται για την παραγωγή των αγώνων, μεταξύ άλλων και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, όσο και για την ασφάλεια του χρησιμοποιούμενου από την πλευρά μας εξοπλισμού».

Η απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δια χειρός του κ. Σωπήλη, Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ ήταν η εξής:

«Είναι τουλάχιστον ανεπίκαιρη και καταφανών αβάσιμη η δήθεν αγωνία που εκφράζεται εντός της επιστολής ως αίτημα για παροχή ασφάλειας στο τεχνικό προσωπικό λόγω ιδιαίτερων κινδύνων που ελλοχεύουν για τη σωματική ακεραιότητα του τεχνικού προσωπικού παραγωγής του αγώνα κατά τη διάρκεια της 3ης αγωνιστικής!».

Keywords
Τυχαία Θέματα