YouTube: Υποστήριξη βίντεο στα 60fps

Νέες λειτουργίες έρχονται σύντομα από την Google.

Η μεγαλύτερη υπηρεσία video streaming θα υποστηρίζει σύντομα upload και αναπαραγωγή βίντεο στα 48fps και στα 60fps, όπως ανακοίνωσε το YouTube μέσω του Creator Blogspot. Αυτό σημαίνει

ότι θα μπορείτε να ανεβάζετε ή/και να παρακολουθείτε πιο ομαλά βίντεο, ένα χαρακτηριστικό που ζητούσαν όλοι οι χρήστες της υπηρεσίας εδώ και αρκετά χρόνια.

Η αρχή γίνεται με το τρέιλερ του Battlefield Hardline και ένα gameplay βίντεο του Titanfall στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο. Δείτε τα συγκεκριμένα βίντεο παρακάτω:

{youtube}T3ny9zIckP0|500|300{/youtube}

{youtube}7SRTEXSpcyI|500|300{/youtube}

Πέρα από την παραπάνω λειτουργία που θα τεθεί σε πλήρη ισχύ μέσα στους επόμενους μήνες, η Google ετοιμάζει και άλλες προσθήκες και βελτιώσεις για το YouTube, όπως το Fan Funding που σας επιτρέπει να χρηματοδοτήσετε τους δημιουργούς βίντεο όπως γίνεται στο Kickstarter ή απλά να τους κάνετε δωρεές, το Fan-submitted subtitles που αφορά την προσθήκη υποτίτλων σε βίντεο άλλων χρηστών, το Audio Library που παρέχει μια βάση από δωρεάν ηχητικά εφέ για να χρησιμοποιήσετε στα βίντεό σας χωρίς να πληρώνετε κάποιο αντίτιμο για πνευματικά δικαιώματα και εξελιγμένες playlists μεταξύ άλλων.

Η σημαντικότερη ανακοίνωση για εμάς τους gamers πάντως, είναι η υποστήριξη βίντεο στα 60 fps, χαρακτηριστικό που θα χαροποιήσει όλους τους content creators και γενικά όσους ανεβάζουν gameplay βίντεο και walkthroughs.

Διαβάστε επίσης για την πιθανή εξαγορά του Twitch από το YouTube προς 1 δις δολάρια και τις αλλαγές στο upload. Θυμίζουμε ότι το GameWorld διαθέτει τη δική του YouTube εφαρμογή για Android, περισσότερες πληροφορίες για την οποία μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα