Super Mario Bros: Speedrun σε μόλις πέντε λεπτά!

Χρήστης τερμάτισε το παιχνίδι σε χρόνο ρεκόρ. Δείτε το απολαυστικό βίντεο.

Super Mario Bros., το διαμάντι του NES και για τον περισσότερο κόσμο ο πατέρας των σημερινών Platform games που όλοι έχετε παίξει ή έστω ακούσει. Ο speedrunner με το ψευδώνυμο Bubbler όμως, που προσπαθεί να τερματίσει τα games που παίζει σε όσο το δυνατόν μικρότερο χρόνο, κατάφερε να τερματίσει το Mario

Bros. σε λιγότερο από πέντε λεπτά και για την ακρίβεια σε 4:57.69. Με αυτόν τον χρόνο κατάφερε να θέσει ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ αφού το προηγούμενο ήταν στα 4:58.09.

Το πεντάλεπτο βίντεο μπορείτε να το δείτε παρακάτω και όποιοι έχετε ασχοληθεί με το Super Mario Bros. θα παρατηρήσετε τεχνικές όπως το τερμάτισμα της πίστας με αριθμό χρονομέτρου που να τελειώνει σε 1,3 ή 6 (με αυτόν τον τρόπο δεν βγαίνουν βεγγαλικά από το κάστρο στο τέλος της πίστας και κερδίζονται δευτερόλεπτα).

{youtube}JQ24UHbhFM8|500|300{/youtube}

Αφού απολαύσετε το βίντεο διαβάστε και το review του Super Mario Bros από τον Μάνο Γρυπάρη ή το review του Super Mario Bros 3 για μια έξτρα δόση νοσταλγίας. Μπορείτε επίσης να συζητήσετε για Mario, Wario και Bowser ή οτιδήποτε άλλο αφορά την Nintendo στο αντίστοιχο forum μας.

Super Mario Bros.
Keywords
Τυχαία Θέματα