Site upgrade: Forum, RSS και νέο design

Επαναφορά των RSS feeds στις mobile εφαρμογές και το νέο design μας.

Αγαπητοί αναγνώστες,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το στάδιο development του νέου site έχει ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο μέρος του. Το τελευταίο διάστημα επανήλθαν τα RSS Feeds στις mobile

εφαρμογές μας (Android και Windows Phone), ενώ το Forum αρχίζει και αποκτά την τελική του μορφή, με upgrade εντός των δημοσιεύσεων και προσθήκη αναζητήσεων στο πάνω μέρος. Μένουν μόνο ελάχιστες αλλαγές για να υπάρξει η τελική ανακοίνωση για το Forum upgrade.

Έχουν γίνει επίσης αρκετές σημαντικές διορθώσεις στους εξής τομείς:
- Format: Η κατηγορία "Format" λειτουργεί κανονικά και μπορείτε να επιλέξετε την πλατφόρμα της επιλογής σας για να δείτε τις ειδήσεις φιλτραρισμένες.
- Μόνιμες Στήλες: Η κάτω δεξιά στήλη της κεντρικής σελίδας περιλαμβάνει τα τελευταία άρθρα από τις μόνιμες στήλες και πλέον όλες τις κατηγορίες τακτοποιημένες.
- Review profiles: Στην αριστερή στήλη κάθε review έχουν προστεθεί οι πληροφορίες του καθώς και επιλογές για να το προσθέσετε στη λίστα με τα αγαπημένα σας games. Περισσότερες πληροφορίες θα μάθετε σε μελλοντικό άρθρο σχετικά με τα Game Profiles και πως λειτουργούν. Επίσης, μέχρι την Δευτέρα θα προστεθούν τα User Scores ώστε να μπορέσετε και πάλι να βαθμολογήσετε τα νέα games. Θα σας παρέχουμε επίσης λίστα με τα games που προστέθηκαν το τελευταίο διάστημα (αμέσως μετά το Watch Dogs δηλαδή) για να μπορέσετε να τα αξιολογήσετε.

Νέος σχεδιασμός του GameWorld
Από την Δευτέρα θα ξεκινήσει ο νέος σχεδιασμός του GameWorld! Το site θα αλλάξει ολοκληρωτικά design. Όταν θα ολοκληρωθεί η αλλαγή του theme θα σας ενημερώσουμε με νέα είδηση αλλά και βίντεο. Το ολοκαίνουργιο design μας θα έχει υλοποιηθεί μέσα στις αρχές Ιουλίου και είμαστε βέβαιοι ότι θα σας ικανοποιήσει!

Προς το παρόν το στάδιο του upgrade έχει ως εξής:

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα