Games with Gold: Ιούλιος 2014

Δωρεάν το Guacamelee! Super Turbo Championship Edition στο Xbox One, Gotham City Impostors στο Xbox 360.

H Microsoft ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες τους τίτλους που θα πλαισιώσουν την υπηρεσία Games

with Gold για τον μήνα Ιούλιο. Δυστυχώς η ανακοίνωση αυτή επιφύλασσε μία δυσάρεστη έκπληξη για τους κατόχους του Xbox One, καθώς σε αντίθεση με τον Ιούνιο αυτό τον μήνα θα δοθεί μόνο ένας νέος δωρεάν τίτλος. Για να είμαστε πιο ακριβείς το Guacamelee! Super Turbo Championship Edition θα αντικαταστήσει το Halo: Spartan Assault, ενώ το Max: The Curse of Brotherhood θα συνεχίσει να παρέχεται δωρεάν για τα Gold μέλη του Xbox Live και τον Ιούλιο. Να θυμίσουμε ότι Guacamelee! Super Turbo Championship Edition αποτελεί τη νέα έκδοση του ομώνυμου τίτλου, η οποία περιλαμβάνει αρκετό νέο περιεχόμενο, όπως δύο καινούργιες πίστες, καθώς και νέα κοστούμια και abilities για τον ήρωά σας.

Στο Xbox 360 θα δοθούν δωρεάν τα Gotham City Impostors και Battleblock Theater. To πρώτο θα διατεθεί από την 1η έως και τις 16 Ιουλίου , όταν και θα δώσει την θέση του στο δεύτερο. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο τίτλοι προέρχονται από την Xbox Live Arcade πλατφόρμα, κοινώς δεν συναντάμε κάποια retail κυκλοφορία, όπως είχαμε δει όλους τους προηγούμενους μήνες. Ενδεχομένως διότι τον περασμένο μήνα δόθηκε και ένας τρίτος δωρεάν τίτλος, το Super Street Fighter IV: Arcade Edition.

Εσάς πως σας φαίνονται τα δωρεάν games του Games with Gold για τον μήνα Ιούλιο; Πείτε μας τια απόψεις στο σχετικό topic του forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα