Top 10 πωλήσεων στο Steam: 17/2-23/2

To Dragonborn για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα στην κορυφή.

H Valve ανακοίνωσε χθες τα charts με τις κυκλοφορίες που σημείωσαν τις υψηλότερες πωλήσεις την περασμένη εβδομάδα και με εξαίρεση το Dragonborn DLC του Skyrim που παρέμεινε στην πρώτη θέση είχαμε αρκετές ανακατατάξεις. Στην δέυτερη, στην πέμπτη και την ένατη θέση συναντάμε τα pre-orders των BioShock Infinite,

Tomb Raider και Resident Evil 6 αντίστοιχα. Οι τρεις προαναφερθέντες τίτλοι θα φτάσουν στα "ψηφιακά" ράφια τou Steam μέσα στον Μάρτιο.

Εν τω μεταξύ, τα pre-orders του Brutal Legend σημείωσαν υψηλές πωλήσεις παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια κυκλοφορία που φθάνει ύστερα από τρία ολόκληρα χρόνια στα PC. Το Brutal Legend θα κυκλοφορήσει αύριο, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον Action-Adventure που θα ικανοποιήσει αναμφισβήτητα τους φίλους της metal μουσικής. Αξίζει να αναφέρουμε ότι περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό καστ από voice actors εκ των οποίων ξεχωρίζουν η Lita Ford, o Jack Black, o Rob Halford (Judas Priest), o Lemmy Kilmister (Motorhead) και ο Ozzy Osbourne (Black Sabbath).

Ακολουθεί το Top 10 των κορυφαίων σε πωλήσεις games στο Steam για το διάστημα 17/2 έως τις 23/2:

1. The Elder Scrolls V: Skyrim – Dragonborn
2. BioShock Infinite
3. ArmA II: Combined Operations
4. Call of Duty: Black Ops II
5. Tomb Raider
6. Brutal Legend
7. The Elder Scrolls V: Skyrim
8. Torchlight II
9. Resident Evil 6
10. Garry's Mod και Far Cry 3

Keywords
Τυχαία Θέματα