Asus PadFone Infinity, Η νέα γενιά είναι εδώ με 5 ίντσες Full HD!

Goodbyte

Η Asus παρουσίασε μόλις την επόμενη γενιά PadFone με το όνομα Infinity. Πρόκειται για ένα νέο smartphone 5 ιντσών, με ανάλυση οθόνης 1080p και ταυτόχρονα ένα tablet 10 ίντσων Full HD+.

To PadFone Infinity είναι κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο που χρησιμοποιείται στα αεροσκάφη. Το

μπροστά μέρος της συσκευής θυμίζει πολύ το προηγούμενο μοντέλο, αλλά το πίσω είναι πιο flat και όμορφο σε σχέση με το παρελθόν.

Το πρώτο χαρακτηριστικό που αναφέρθηκε ήταν η οθόνη των 5 ιντσών ανάλυσης 1080p, όπως και εκείνη του tablet dock που είναι 10 ιντσών και ανάλυσης 1920×1200 pixels. Και οι δύο είναι επενδυμένες με Anti-Fingerprint coating.

Η κάμερα της συσκευής είναι και πάλι 13 megapixels με διάφραγμα f/2.0, ενώ η μπροστινή είναι 2 megapixels. Στο κομμάτι του ήχου έχουμε και πάλι την τεχνολογία SonicMaster για εξαιρετική ακουστική.

Το design της συσκευής είναι πολύ διαφορετικό και κατά την άποψη μας καλύτερο. Είναι στρογγυλό στις άκρες και φαίνεται απίστευτα ποιοτικό. Κομμένο από διαμάντι στις γωνίες και σχεδιασμένο για να κάθεται σωστά στο χέρι. Το πίσω μέρος θυμίζει αρκετά το HTC One!

Φυσικά υπάρχει NFC στη συσκευή, το οποίο βρίσκεται ακριβώς πίσω από το logo της εταιρείας για να ξέρουμε που να ακουμπήσουμε τη συσκευή.

Ο επεξεργαστής του PadFone Infinity είναι ο νέος Snapdragon 600 στα 1.7GHz, αντίθετα με τα leaks που ήθελαν τον S4 Pro να παραμένει (τους την έφερε η Asus!). H μνήμη RAM θα είναι 2GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι 64GB + 50GB δωρεάν στην πλατφόρμα της ASUS.

Η μπαταρία της συσκευής επιτρέπει 19 ώρες 3G χρήσης (!), ενώ με την προσθήκη του tablet dock ο χρόνος-αυτονομία τριπλασιάζεται.

Το Asus PadFone Infinity θα κοστίζει 999 ευρώ μαζί με το 10άρι tablet. Μιλάμε για ένα superphone και ένα supertablet με 64GB+3G/4G στην τιμή που κοστίζει από μόνο του το iPhone 5 με 64GB και χειρότερα specs.

Θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Απρίλιο, αλλά φυσικά στη χώρα μας αρκετά αργότερα (;).

Keywords
Τυχαία Θέματα