Tom Clancy's The Division: Νέες πληροφορίες

Επιδιορθώστε την πόλη!

Το The Division αποτελεί έναν από τους πιο περίεργους τίτλους της Ubisoft γιατί χαρακτηρίζεται ως ΜΜΟ Third-Person Shooter με στοιχεία RPG, κάτι που είναι αρκετά σπάνιο.

Στο πρώτο τρέιλερ είδαμε ότι ο πρωταγωνιστής βρίσκεται σε μια κατεστραμένη Νέα Υόρκη και προσπαθεί να επιβιώσει και να μαζέψει τα ασυμάζευτα!

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι όσο προχωράει το campaign, θα μπορείτε να επιδιορθώσετε την πόλη σιγά-σιγά. 'Ετσι θα νιώσετε ότι έχετε επίδραση πάνω σε κάτι τόσο μεγάλο και ότι η δουλειά σας είναι σημαντική.

Το The Division θα είναι και RPG, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να συνεργαστείτε μαζί με άλλους για να επιτύχετε έναν στόχο. Βέβαια εδώ δεν θα δείτε την συνιθισμένη τριάδα Tank-DPS-Healer που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια στα RPG αλλά το κάθε class θα έχει τις δικιές του δυνατότητες στην μάχη. Ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού, Ryan Barnard, εξήγησε ότι τα πρώτα 15 λεπτά θα παίξετε για να δείτε τι σας αρέσει να κάνετε περισσότερο και ύστερα θα αναγκαστείτε να ξοδέψετε τους πρώτους πόντους σας έτσι ώστε να αρχίσετε να εξατομικεύετε τον χρακτήρα σας. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στο να γίνετε ένα καθαρό support αλλά από την άλλη μπορείτε να μοιράσετε τους πόντους ανάμεσα στα classes που σας αρέσουν και να φτιάξετε την δική σας μίξη.

{youtube}Ozw4GAqH0MU|400|300{/youtube}

Μπορεί το The Division να βασίζετε πολύ πάνω στην ομαδική δουλειά αλλά ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα μπορέσετε να έχετε την ίδια εμπειρία ακόμα και μόνοι σας. Ο λόγος που δεν αναγκάζεστε να παίξετε μαζί με άλλους είναι απλός, μπορεί να μην έχετε κανέναν φίλο γενικά ή εκείνη τη στιγμή online. Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ καλό βήμα από την μεριά της Ubisoft καθώς δίνει την δυνατότητα σε όλους να παίξουν το συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς περιορισμούς.

Το Tom Clancy's The Division θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 για PlayStation 4 και Xbox One.

Keywords
Τυχαία Θέματα