Resident Evil 6: Leather Jacket Edition

Για να αποκτήσετε το δερμάτινο μπουφάν του Leon θα πρέπει να...ξηλωθείτε!

H Capcom αποφάσισε να διαθέσει την πανάκριβη συλλεκτική έκδοση του Resident Evil 6 και στα μέρη μας. H τιμή διάθεσης στην Ευρωπαϊκή αγορά ορίστηκε στα 1127 ευρώ (£899)! Τα pre-orders έχουν ήδη ξεκινήσει όποτε όσοι από εσάς διαθέτετε το απαραίτητο ρευστό, μπορείτε να το παραγγείλετε κάνοντας

κλικ εδώ. Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας η Leather Jacket Edition είχε αρχικά ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνία.

Πέρα από το εξαιρετικής ποιότητας δερμάτινο jacket (διατίθεται σε Medium και Large μέγεθος) το bundle περιέχει ακόμα τα εξής:
- To παιχνίδι Resident Evil 6
- Τέσσερις tablet cases
- Τρία DLC maps για το Mercenaries multiplayer mode
- Διάφορα stickers

Το jacket αποτελεί πιστό αντίγραφο του αντίστοιχου που φοράει ο Leon S. Kennedy στο επερχόμενο survival horror της Capcom. Όπως αναφέρει το επίσημο store της εταιρείας μόνο 10 κομμάτια θα διατεθούν στην Ευρώπη. Στο site διατείθονται δύο ακόμα special εκδόσεις: η tablet case edition και η DSO T-shirt edition. H πρώτη περιέχει ένα αντίτυπο του παιχνιδιού, ένα tablet case, αυτοκόλλητα και τρία DLC maps για το Mercenaries multiplayer mode και κοστίζει 69 ευρώ (£54.99) , ενώ η δεύτερη περιέχει όλα τα παραπάνω συν ένα DSO T-Shirt και κοστίζει 100 ευρώ (£79.99).

Διαβάστε τις εντυπώσεις μας από το πρώτο demo του παιχνιδιού κάνοντας κλικ εδώ.

Το Resident Evil 6 θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου για PS3 και Xbox 360, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας για τα PC.

Keywords
Τυχαία Θέματα