Mists of Pandaria: 85-90 Leveling Guide

Για να φτάσετε γρήγορα στο level 90.

Το Mists of Pandaria όπως ήδη γνωρίζουμε θα είναι διαθέσιμο στις 25 αυτού του μήνα σε όλα τα καταστήματα και όσο ο καιρός περνάει, τόσο ανυπομονούμε να το αγοράσουμε. Έχουμε ακούσει πολλά για το νέο expansion και η Blizzard μας πειράζει κάθε μέρα, αποκαλύπτοντας ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες και δείχνοντας φωτογραφίες από τα νέα

mounts.

Σίγουρα όσοι έχετε έναν λογαριασμό στο World of Warcraft, θα έχετε έναν τουλάχιστον 85άρη χαρακτήρα, άλλοι μπορεί να έχετε και 10 85άρηδες χαρακτήρες. Σήμερα θα σας πω για το πως να ανεβάσετε τον έναν από αυτούς. Αν ακολουθήσετε το guide μου, με την προϋπόθεση ότι θα παίξετε ώρες, τότε θα φτάσετε στο level cap πολύ γρήγορα. Στην συνέχεια επαναλάβετε όλες τις κινήσεις αυτές για να ανεβάσετε και τους υπόλοιπους χαρακτήρες εάν υπαρχουν.

Ξεκινώντας την περιπέτεια
Όπως έχουμε ξαναπεί, το μέρος που θα ξεκινήσετε, το Mists of Pandaria, είναι μια τεράστια χελώνα που στην πλάτη της ζει μια ολόκληρη φυλή κι η οποία φιλοξενεί αμέτρητα δάση και ζώα. Τα zones για να κάνετε quests είναι επτά, σε αντίθεση με τα πέντε του Cataclysm και δεν είναι ανάγκη να ολοκληρώσετε όλα τα quests της περιοχής για να ανεβείτε ένα level. Το Jade Forest είναι ο πρώτος σας προορισμός μιας και έχει mobs επιπέδου 85-86. Τα τέρατα που θα συναντήσετε εκεί θα είναι μέτριας δυσκολίας αν είστε μόνος ενώ αν είστε με παρέα τότε το να τα καθαρίσετε θα σας φανεί παιχνιδάκι. Με το που ανεβείτε σε level, ακόμα κι αν δεν έχετε κάνει όλα τα quests μπορείτε να φύγετε από εκεί άνετα, να παρατήσετε ότι quests είχατε πάρει και να μπείτε σε queue για dungeon, το Temple of the Jade Serpent.

Ύστερα, όταν θα φτάσετε στο level 86 σας προτείνω να αλλάξετε περιοχή και να μεταβείτε στο Valley of the Four Winds ή στο Krasarang Wilds. Όποια κι αν επιλέξετε δεν θα έχει καμιά απολύτως διαφορά μιας και τα quests θα σας γυροφέρνουν και στις δύο περιοχές έτσι και αλλιώς. Αν προτιμάτε όμως τα dungeons, όπως εγώ, τότε πηγαίνετε στο Stormstout Brewery. Χωρίς να μεθύσετε όμως, γιατί ακολούθως θα έχετε και άλλα quests μπροστά σας!

Στα μισά του level 87 θα ήταν καλό να αλλάξετε περιοχή και να κατευθυνθείτε προς το Kun-Lai Summit στο οποίο θα μαζέψετε από λίγα quests πολύ XP, ικανό να σας ανεβάσει ένα ολόκληρο level. Εκεί βρίσκεται και το Shado-pan Monaster το οποίο είναι dungeon και raid μαζί. Σε αυτό το σημείο όμως, δεν θα μπορέσετε ακόμη να το δοκιμάσετε ως raid.

{youtube}wvYXoyxLv64|400|300{/youtube}

Μόλις φτάσετε στο level 88, δοκιμάστε να μεταβείτε στο Townlong Steppes ή στο Dread Wastes για να κάνετε τα quests σας. Όπως και πριν, έτσι και τώρα, το παιχνίδι θα σας τριγυρνάει ανάμεσα σε αυτές τις δύο περιοχές. Τέλος όταν φτάσετε στο level 89 τότε μπορείτε να επιλέξετε να συνεχίσετε στις περιοχές που θα είστε ήδη ή να ξεκινήσετε πολύ προσεκτικό farming στα dungeons. Από εκεί κι έπειτα και δεδομένης της δυναμικής των dungeons, δεν θα αργήσει να έρθει το πολυπόθητο xp για το level 90.

Στη

Keywords
Τυχαία Θέματα