Metal Gear Solid V: Σέξυ χαρακτήρες

Θηλυκές υπάρξεις... για τα μάτια σας μόνο.

Αντιδράσεις προκάλεσε η ημίγυμνη πρωταγωνίστρια που θα υπάρχει στο Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Ο δημιουργός του Metal Gear Solid V Hideo Kojima, τράβηξε ξαφνικά τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του, όταν αποκάλυψε ότι θέλει να κάνει τους θηλυκούς χαρακτήρες πιο σέξυ, για να δώσει ώθηση στους fans του cosplay να ντυθούν (ή να ...γδυθούν καλύτερα) κατάλληλα στην επικείμενη έκθεση Tokyo Game Show (TGS) και όχι μόνο.

Ο ίδιος μάλιστα ζήτησε από τον Yoji Shinkawa, τον art director του παιχνιδιού, να δημιουργήσει ξανά τις ηρωίδες και να τις κάνει πιο "ερωτιάρες". Μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα και κάποιες νέες φωτογραφίες όπου απεικονίζεται η Quiet (που την είδαμε σε τρέιλερ στην έκθεση E3) να φοράει τα απολύτως απαραίτητα. Ο χαρακτήρας είναι "ντυμένος" με ένα τόσο δα μπικίνι και ένα σχισμένο καλσόν. Καταλαβαίνετε από τώρα τι θα περνάει η κοπέλα δίπλα στον πρωταγωνιστή για να έχει σχισμένα ρούχα!

{youtube}UMyoCr2MnpM|500|300{/youtube}

"Ενώ παίζετε, θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν λιγοστοί διάλογοι κατά τη διάρκεια του gameplay, οπότε θέλαμε να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά του κάθε ήρωα μέσα από την εξωτερική του εμφάνιση", τόνισε ο Hideo Kojima σε απάντησή του προς το community. Αν αυτά τα χαρακτηριστικά είναι τα στητά στήθη (boobies!) και τα καλογυμνασμένα πωπουδάκια, τότε πάμε πάσο. Πάντως μην σας ανοίγει η όρεξη γιατί κάτω από το μικροσκοπικό μπικίνι κρύβεται μια δυναμική μαχήτρια, η οποία ξέρει να χειρίζεται το sniper με μεγάλη ευκολία.

Εκτός από τα σχόλια που έκαναν οι χρήστες στο twitter του Kojima (μερικά εκ των οποίων έχουν αρκετή πλάκα), ένας εκ των developer του Halo, ο David Ellis σχολίασε το γεγονός λέγοντας ότι βρίσκει την απόφαση του Kojima σεξιστική, αηδιαστική και γελοία.

Ποια είναι η δική σας άποψη; Θεωρείτε υπερβολική την αντίδραση της κοινότητας;

Το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain θα κυκλοφορήσει για PS3, Xbox 360, PS4 και Xbox One. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld