Call of Duty: Strike Team

Το καθήκον σας καλεί και στο iOS.

Η Activision μόλις λάνσαρε το Call of Duty: Strike Team για iOS, στο App Store. Συγκεκριμένα, το Strike Team είναι ένα

Shooter στο οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε τον εξοπλισμό και τις ικανότητες της ομάδας σας. Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να εναλλάσσετε την first-person οπτική, στην οποία τρέχετε και πυροβολάτε, με την third-person, όπου ανιχνεύετε την περιοχή και σχεδιάζετε συντονισμένες επιθέσεις για την ομάδα σας.

Η ιστορία του τοποθετείται στο 2020, σε μια εποχή που κλιμακώνονται οι εντάσεις μεταξύ των υπερδυνάμεων του κόσμου. Μετά από μια αιφνιδιαστική επίθεση, οι Η.Π.Α. βρίσκονται σε πόλεμο με έναν άγνωστο εχθρό. Η αποστολή σας είναι να ηγηθείτε μιας ειδικής ομάδας και να προσπαθήσετε να κυνηγήσετε τους υπεύθυνους της επίθεσης σε όλον τον κόσμο. Η τιμή του ανέρχεται στα 5.90 ευρώ και το μέγεθος της εφαρμογής είναι 1,31GB. Έχει κατασκευαστεί ειδικά για mobile και tablet συσκευές από την εταιρεία ανάπτυξης The Blast Furnace, που είναι και ο κατασκευαστής του Pitfall! Endless runner. Ακόμα, φαίνεται ότι το σενάριο του Strike Team οδηγεί στο Call of Duty Ghosts, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Το παιχνίδι θα έχει δύο modes. Το campaign και το survival, στο οποίο πολεμάτε διαρκώς αυξανόμενης δυσκολίας ορδές από εχθρούς. Για το τελευταίο θα υπάρχουν και leaderboards. Να σημειώσουμε ότι δεν είναι συμβατό με τα iPhone 3GS, iPhone 4 και με το iPod Touch (τέταρτης γενιάς). Πάντως, τέτοια εναλλαγή μεταξύ first και third-person είχαμε συναντήσει μόνο σε μια αποστολή στο campaign του Call of Duty: Black Ops. Ωστόσο, οι εικόνες του μας προϊδεάζουν ότι θα χρειαστείτε μια καλή στρατηγική, ειδικότερα στο third-person, για να ολοκληρώσετε τις αποστολές. Είναι άξιο απορίας το αν έχει διατηρήσει η Activision τον εύκολο χειρισμό που είχε στα προηγούμενα Call of Duty για iOS.

Τέλος σε περίπτωση που θα θέλατε να το αγοράσετε, μπορείτε να μεταβείτε εδώ.

Το Call of Duty: Ghosts κυκλοφορεί για PS3, Wii U, Xbox 360 και PC στις 5 Νοεμβρίου, για PS4 στις 29 Νοεμβρίου (15 Νοεμβρίου στην Αμερική) και για Xbox One στις 22 Νοεμβρίου.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα