Κερδίστε 5 Total War: Rome II

Κερδίστε 5 αντίτυπα του κορυφαίου Strategy της Sega!

To GameWorld σε συνεργασία με την Zegetron, αντιπροσωπεία της Sega στην Ελλάδα, σας χαριζει 5 Total War: Rome 2 για PC.

Το νέο Strategy που συνδυάζει real-time και turn-based στοιχεία στο gameplay του, επανέρχεται δυναμικά

με την κορυφαία ποιότητα της Creative Assembly. Διαβάστε το σχετικό review του GameWorld. Η έκδοση που κληρώνουμε είναι η Boxed μαζί με το Greek Culture Pack DLC το οποίο αποκτάτε κατόπιν προπαραγγελίας!

{youtube}hUkLKtJS2AI|400|300{/youtube}

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό:
Η διαδικασία συμμετοχής γίνεται μέσω του GameWorld. Θα κληρώσουμε πέντε αντίτυπα στο site. Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 16 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα αφότου επιστρέψουμε από την έκθεση ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη.

Διαδικασία συμμετοχής:
1)Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν μόνο όσα μέλη του GameWorld συγκεντρώσουν μέσα σε μία εβδομάδα +25 xp (πόντους εμπειρίας) στο προφίλ τους (κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες). Για να το επιτύχετε αυτό απλά σημειώστε τους πόντους που έχετε σήμερα και οι οποίοι είναι ορατοί από την κεντρική σελίδα του προφίλ σας. Οι πόντοι αποκτώνται με τη συμμετοχή σας στο site, στο Forum και στο Community του GameWorld.
2)Ο διαγωνισμός ξεκινάει από σήμερα και θα διαρκέσει για 10 ημέρες, έως την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Για να δηλώσετε συμμετοχή μπείτε στο group του Total War: Rome II στην Community του GameWorld κάνοντας κλικ στο "Γίνετε μέλος της ομάδας". Γράψτε στον τοίχο (wall) του group ότι επιθυμείτε για να μπείτε στην κλήρωση για το αντίστοιχο αντίτυπο.
3)Η καταμέτρηση των πόντων σταματάει με την έναρξη της εκπομπής Users την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.
4)Όσα μέλη δεν συγκεντρώσουν +25 xp στο προφίλ τους δεν θα καταμετρηθούν στην κλήρωση. Η διαδικασία αυτή απαιτείται ώστε (σε συνδυασμό με την καταγραφή της IP στα usernames) να διασφαλίσουμε ότι στο διαγωνισμό δεν θα υπάρξει κάποια διπλή εγγραφή.
5)Προσοχή: Απαγορεύονται τα greeklish καθώς και μηνύματα ελάχιστων λέξεων που έχουν ως σκοπό την εσκεμμένη απόκτηση xp στο προφίλ σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα υπάρχει άμεσος αποκλεισμός από τον διαγωνισμό.

Σημειώσεις:
Η κλήρωση για τους τυχερούς νικητές θα γίνει στην εκπομπή Users στις 16 Σεπτεμβρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν στο GameWorld.gr.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι αναγνώστες του GameWorld ανεξαρτήτως τόπου διαμονής. Διαβάστε τους όρους συμμετοχής των διαγωνισμών.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα