League of Legends: Η Jinx

Η ανεξέλεγκτη απειλή αποκαλύφθηκε.

Πριν από μερικές ημέρες, η ιστοσελίδα της Vi στο League of Legends είχε γεμίσει με ροζ μπογιά και χλευασμούς σαν να είχε δεχτεί επίθεση από κάποιον. Όλοι καταλάβαμε ότι με αυτό τον τρόπο η Riot ήθελε να μας παρουσιάσει τον νέο champion ο οποίος θα ήταν αρκετά σκανδαλιάρης. Ύστερα από τρεις ημέρες έγινε γνωστό ότι αυτός που ήταν υπεύθυνος

για την "καταστροφή" στη σελίδα της Vi ήταν η Jinx, ο νέος Marksman του League of Legends.

Η Jinx είναι η νέα champion που προστέθηκε στο ρόστερ του LoL και βρίσκεται συγκεκριμένα στην κατηγορία των Marksmen (τα παλιά AD Carry). Για όπλα έχει ένα τεράστιο Bazooka (Rocket launcher) και ένα Minigun τα οποία εναλλάσει ανάλογα με τις ορέξεις της. Η θέση που της ταιριάζει είναι το Bottom Lane αλλά από τα βίντεο που έχουμε δει μέχρι στιγμής, μπορεί να παίξει άνετα και στο Mid Lane.

Αυτό που κάνει περισσότερο εντύπωση είναι η χαρακτήρας και η εμφάνισή της. Η Jinx φαίνεται να είναι τρελή, κάνει τα πάντα για να χαλάσει την ηρεμία του Piltover γιατί όπως λέει είναι το πιο βαρετό μέρος στον κόσμο. Επίσης μισεί πολύ την Vi και δεν χάνει ευκαιρία για να την γελοιοποιήσει. Όσο για την εμφάνισή της, έχει μακρύ μπλε μαλλί, τατουάζ, έντονο μακιγιάζ και είναι αρκετά μικροκαμωμένη.

{youtube}2GSg-WLYUxg|500|300{/youtube}

Τα abilities της:
Passive: Get Excited! - Η ταχύτητα κίνησης της Jinx αυξάνεται σημαντικά κάθε φορά που πεθαίνει ή καταστρέφεται ένας αντίπαλος champion ή ένα Turret στον οποίο επιτέθηκε πρόσφατα. Αυτή η αύξηση ταχύτητας μειώνεται με την πάροδο του χρόνου

Q: Switcheroo- Αλλάζει όπλα:
Fishbones- Το Rocketlauncher: Οι βασικές επιθέσεις της Jinx καταναλώνουν mana, αποκτούν περισσότερη εμβέλεια, προκαλούν περισσότερo damage στο στόχο της και ελαφρώς λιγότερo στους εχθρούς που βρίσκονται κοντά σε αυτόν το στόχο.
Pow-Pow – Το Minigun: Οι βασικές επιθέσεις της Jinx αυξάνουν την ταχύτητα επίθεσής της για μικρό χρονικό διάστημα. Η επίδραση αυτή συσσωρεύεται έως και τρεις φορές. Μόλις σταματήσει να επιτίθεται η Jinx, οι στοίβες καταργούνται η μία μετά την άλλη.
W: Zap - Η Jinx εξαπολύει μια ηλεκτρική βολή που επιβραδύνει τον πρώτο εχθρό που χτυπάει και προκαλεί damage.
E: Flame Chompers - Η Jinx πετάει μια σειρά από χειροβομβίδες-παγίδες που εκρήγνυνται μετά από λίγα δευτερόλεπτα και βάζουν φωτιά στην περιοχή. Αν περάσει κάποιος αντίπαλος ήρωας πάνω από μια χειροβομβίδα, αυτή θα εκραγεί νωρίτερα και θα τον ακινητοποιήσει για μικρό χρονικό διάστημα
R: Super Mega Death Rocket - Η Jinx εκτοξεύει μια ρουκέτα της οποίας το damage αυξάνεται ανάλογα με την απόσταση που διανύει μέχρι να βρει το στόχο της. Η ρουκέτα εκρήγνυται μόλις χτυπήσει έναν αντίπαλο ήρωα, προκαλώντας damage στο βασικό στόχο και στους υπόλοιπους εχθρούς που βρίσκονται κοντά βάσει της ζωής που τους λείπει.

Η Jinx αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες όταν και θα δούμε το σχετικό update στο League of Legends. Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld.gr για να διαβάσετε το σχετικό guide.

Αν παίζετε League of Legends κάντε κλικ εδώ για να ανταλλάξετε ID με τα υπόλοιπα μέλη του GameWorld.

Keywords
Αναζητήσεις
jinx katigoria hrwa
Τυχαία Θέματα